6 σημαδιακά όνειρα που πρέπει να δώσεις σημασία!

6 σημαδιακά όνειρα που πρέπει να δώσεις σημασία!

Θα σε εκπλήξει η ερμηνεία τους!

Σε πολλές περιπτώσεις μέσω των ονείρων μπορούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για το ποιοι είμαστε. Τα όνειρα είναι αδύνατο να τα ελέγξουμε κι έτσι πολλά συναισθήματα ή επιθυμίες, που δεν μπορούν ή εμποδίζονται να εκφραστούν, βγαίνουν μέσα από αυτά. Ας δούμε ποια είναι τα πιο σημαδιακά όνειρα που βλέπουν οι άνθρωποι και πώς ερμηνεύονται.

1. Το πέταγμα είναι πολύ συχνό όνειρο και μπορεί να δηλώνει δύναμη ή θέματα αυτοπεποίθησης. Το κρίσιμο είναι αν θα απογειωθείς μέσα στο όνειρο. Αν δεις κάτι τέτοιο, τότε νικάς τους περιορισμούς σου, αφού το πέταγμα απεικονίζει την ελευθερία. Επίσης, μια ομαλή απογείωση σημαίνει ευλογία, ενώ η πτώση κατά την πτήση ότι υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα.

2. Τα τρόφιμα σημαίνουν ότι πρέπει να σκεφτείς κάτι περισσότερο και να μην το πάρεις αψήφιστα, αλλά μπορεί επίσης να αντανακλούν τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένος/η με τη ζωή σου, θέλεις να «χορτάσεις» τον εαυτό σου στα όνειρα. Κάθε τροφή που εμφανίζεται στο όνειρο έχει ιδιαίτερη σημασία και καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα και το χρώμα του. Το καρύδι πχ, σημαίνει νοητική ικανότητα, ενώ ένα εξωτικό φρούτο δηλώνει συνήθως τη σφοδρή επιθυμία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr