Ερμής και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο: Η αλλαγή είναι απαραίτητη

Ερμής και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο: Η αλλαγή είναι απαραίτητη

Έτσι μόνο θα εξελιχθείς

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη πλαισιώνουν τον Ουρανό στον Ταύρο και κάτι μέσα σου σε σπρώχνει να αλλάξεις. Μα τι;

Έχεις πήξει στις «μεταρρυθμίσεις» που γίνονται ή συστήνονται από δεξιοτέχνες του βολέματος, που δεν έχουν κάνει ποτέ τους μια ριψοκίνδυνη ανατροπή στην ζωή τους.

Την βλέπεις, την ξέρεις αυτήν την υποκρισία αλλά την αποδέχεσαι και την ενστερνίζεσαι ως μόνη συνταγή προς την επιτυχία.

Έμαθες να κάνεις αυτό που σε προστάζει το συμφέρον σου, σε βάρος συχνά της αλήθειας σου που την στρίμωξες σε μια γωνιά διατάζοντάς την να μην βγάζει άχνα. Κι έμαθες να θεωρείς όλες τις ανάλογες καταστάσεις που βιώνεις ως «φυσιολογικές» στο όνομα της «εύρυθμης λειτουργίας των πραγμάτων». Εύρυθμης όμως για ποιους;
Μήπως για όσους και όσες ποντάρουν πολλά στην αδράνειά σου;

Σε κατάφεραν να νοείς ως θετική αλλαγή οτιδήποτε προάγει την υλική ευμάρειά σου, σε κατάφεραν να φοβάσαι μην χάσεις την ψεύτικη ευτυχία που σου πουλάνε. Κι εσύ αγοράζεις και ξαναγοράζεις, χωρίς να συνειδητοποιείς ότι μπαίνεις ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή που σου έχουν χτίσει.

Έπαψες να αμφισβητείς και να εμπιστεύεσαι το απρόοπτο, να το βλέπεις σαν ευκαιρία για να εξελιχθείς κι όχι σαν ενόχληση ή εχθρό σου. Έμαθες ακόμη να μισείς κάθε αλλαγή που θίγει τον μισθό σου, την ασφάλειά σου, την ησυχία σου.
Μα το δράμα σου είναι ότι όσο τις μισείς, τόσο θα σου «τυχαίνουν», γιατί είναι ένα από τα βασικά όπλα των απανταχού εξουσιαστών σου για να σε κρατούν πειθήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr