Αυτοί είναι οι 3 πιο στοργικοί σύντροφοι του ζωδιακού

Δε θα σου λείψει τίποτα απολύτως!

Ίσως σε έλκει η ιδέα να υπάρχει ένα άτομο που θα νοιάζεται για σένα καιΔεΈνα άτομο που θα εκδηλώνει την αγάπη και την αφοσίωσή του με συνέπεια και διάρκεια.

Αν όμως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών και επιδιώκεις την πλήρη προσοχή και αφοσίωση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Το να λέμε ότι ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος είναι απλώς μια διαπίστωση. Σίγουρα μπορεί να είναι τόσο πεισματάρης όσο και ο Κριός, μόνο που το γήινο ζώδιο του Ταύρου ξέρει πώς και πότε να κάνει πίσω και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Ξέρει πότε να σταματήσει να μιλάει και ν’ αρχίσει να ακούει και πάνω από όλα να σιγουρευτεί ότι οι ανάγκες του αγαπημένου του προσώπου έχουν ικανοποιηθεί. Επειδή η σχέση του είναι κάτι που τον απασχολεί διαρκώς, ο Ταύρος δεν φοβάται να «ρίξει δουλειά» ώστε να τη σιγουρέψει και να την σταθεροποιήσει. Η προσοχή και η έννοια του για τη σχέση σας θα εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, θα φροντίσει να τσεκάρει σε μηνιαία βάση αν και κατά πόσο η σχέση μένει σταθερή ή δέχεται κλυδωνισμούς, κάνοντας μια συζήτηση μαζί σου την ώρα που πίνετε τον καφέ σας. Στο προφίλ του στα σόσιαλ μίντια θα γράψει οπωσδήποτε ότι είναι δεσμευμένος, ώστε  να μην υπάρχει καμία παρανόηση ή κακή επικοινωνία με κανέναν. Αυτό που θέλει να διασφαλίσει οπωσδήποτε είναι ότι μαζί με το ταίρι του αποτελούν μια ομάδα που λειτουργεί ομαλά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ