Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/06 έως και 05/07;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/06 έως και 05/07;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 29/06 έως και 05/07!

Καταρχάς, η Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου, που έχει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 13 μοίρες και 12΄ των Διδύμων και θα σε επηρεάσει εφ’ όλης της ύλης αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/6. Ένα νέο ξεκίνημα θα ήταν το ιδανικό αλλά μπορείς απλά να χαρείς τη ζωή σου και όσα σου προσφέρει η καλή σου τύχη.

Αν πάλι είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 3/6 μπορεί να καρπωθείς οφέλη από τους άλλους.

Ένα bonus καριέρας ή/και μια διάκριση σε περιμένει πάλι, αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/9.

Επιπλέον, αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 3/3, η Νέα Σελήνη «δείχνει» τα οικογενειακά-περιουσιακά σου κι έχεις κάθε λόγο να περιμένεις κάτι καλό

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network