Πάλι ρετούς έκανες Beyonce; Δείτε πως λέπτυνε τους γοφούς της για το Instagram!

Πάλι ρετούς έκανες Beyonce; Δείτε πως λέπτυνε τους γοφούς της για το Instagram!

Την πάτησε πάλι η Queen Bey! Δείτε το περίεργο κενό ανάμεσα στους μηρούς της

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα της απροσεξίας των γραφιστών της και για αυτό δεν περίμενε κανείς πως η Beyonce - γνωστή για την control freak διαθεσή της- θα την πάταγε σαν πρωτάρα ξανά!

Η 33χρονη super star θέλοντας να ιντριγκάρει τους 17 εκατομμύρια followers της στο Instagram δημοσίευσε μια σέξι φωτογραφία της με μπικίνι από το γιοτ στο οποίο έκανες ολιγοήμερες διακοπές με τον σύζυγο, Jay Z και την κόρη, Βlue Ivy...

Ο σκοπός ήταν καλός, αλλά το αποτέλεσμα τάραξε αμέσως το fan base της που σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία της πως κάτι περίεργο συμβαίνει με το κενό ανάμεσα στα πόδια της και τα σκαλιά που φαίνονται στο βάθος.

beyonce

Κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία... Βλέπετε τα σκαλιά που στο σημείο δεν είναι σε ευθεία γραμμή; Προφανώς ο photoshopper δεν πρόσεξε και τόσο και ενώ σμίλευε το εσωτερικό των μηρών της Beyonce, δεν πρόλαβε να ασχοληθεί και με το background.




Φυσικά, η Bey δεν σχολίασε το γεγονός, αλλά σήμερα η φωτογραφία λείπει από το προφίλ της! Ουπς! Δείτε και τις υπόλοιπες πειραγμένες photos στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Gosling & Mendez: To φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που η Αμερική λατρεύει να μισεί






Διαβάστε ακόμη: