Κατά... πατέρα, κατά κόρη: Ένα νέο supermodel... γεννιέται!

Ερμιόνη Σαρρή
Κατά... πατέρα, κατά κόρη: Ένα νέο supermodel... γεννιέται!

Με τέτοιο μπαμπά, πώς να μην πετύχει και αυτό το κορίτσι;

Μπορεί ο μπαμπάς της να έχει κατακτήσει τον κόσμο με το ταλέντο του, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι και το μοναδικό αστέρι της οικογένειας. Το όνομα αυτής, Sistine και να είστε σίγουροι πως θα τη δείτε να προβάλλει σε αρκετά εξώφυλλα περιοδικών μόδας ενώ οι σχεδιαστές θα αναζητήσουν τη νέα τους μούσα στο πρόσωπό της.

Η κόρη του Sylvester Stallone, Sistine Rose έκανε το ντεμπούτο της στο modeling. Είναι 16 ετών και πόζαρε για το Teen Vogue. Πατώντας στα χνάρια της εντυπωσιακής της μαμάς, η νεαρή κοπέλα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με ένα κρεμ φόρεμα και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της. Είναι πραγματικά μία κούκλα!

sylvester--a bd9a0

Οι γονείς της στέκονται στο πλευρό της και θεωρούν πως το άστρο της θα λάμψει πολύ σύντομα. Η μαμά Jennifer Flavin είναι η δασκάλα της (καθώς ήταν και αυτή μοντέλο), ενώ ο μπαμπάς πιστός στο δικό του επάγγελμα της εξηγεί, πως ακόμη και το modeling είναι... υποκριτική. Ένα μοντέλο αλλάζει συνεχώς ρόλους και ποτέ δεν είναι ο εαυτός του. Να πούμε την αλήθεια δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ, αλλά ο Sylvester τα λέει πολύ καλά.

teenvogue--a 1 5c5c2

Για να δούμε, λοιπόν, πόσοι σχεδιαστές θα «αναζητήσουν» μία της πόζα;

Διαβάστε ακόμα:

H star δεν νοικοκυρεύεται! Yoga στην πισίνα σε ΑΥΤΗ την πόζα; Ο αρραβωνιαστικός βλέπει;

Oscars 2015: Τι έκαναν οι υποψήφιοι πριν γίνουν... διάσημοι;