Δείτε φωτογραφίες από την έπαυλη του Brad Pitt και της Angelina Jolie

Δείτε φωτογραφίες από την έπαυλη του Brad Pitt και της Angelina Jolie

Το διάσημο ζευγάρι πουλά το σπίτι τους στο Malibu και οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί.

Παρακολουθώντας τη ζωή του Brad Pitt, της Angelina Jolie και της πολυπληθούς οικογένειάς τους μέσα από τα δεκάδες δημοσιεύματα που κυκλοφορούν καθημερινά, όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας κάποιες στιγμές να αναρωτιέται πώς να είναι άραγε το σπίτι του διασημότερου ζευγαριού στο Hollywood. Και τώρα ήρθε η ώρα να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας.

Ο Brad και η Angelina αποφάσισαν να πουλήσουν το αξίας 13.7εκ. δολαρίων σπίτι τους στο Malibu πριν περίπου ένα μήνα, και σήμερα το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικού του απίστευτου αυτού σπιτιού και των περιφερειακών χώρων του.

Το στυλ του σπιτιού (ή μήπως καλύτερα να το λέμε έπαυλη;) είναι εντυπωσιακά μινιμαλιστικό και όλο το κτίσμα καλύπτει περίπου 400τ.μ. πάνω στην παραλία του Malibu, με μια μαγική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και αποκλειστική πρόσβαση σε prive παραλία. Αποτελείτε από δύο ξεχωριστά σπίτια, μια πισίνα, ένα γήπεδο του τένις και μια μεγάλη έκταση με καταπράσινους κήπους.

Το κυρίως σπίτι έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, μια τεράστια επαγγελματική κουζίνα με επιφάνειες από ατσάλι, πατώματα από bamboo, τρία τζάκια και το καλύτερο σύστημα ασφαλείας που κυκλοφορεί στην αγορά. Το σαλόνι περικλείεται από μεγάλες τζαμαρίες που προσφέρουν μια ατελείωτη θέα στον ωκεανό που κόβει την ανάσα.

Αλλά αρκετά είπαμε, μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα του σπιτιού των Brangelina. Η μόνη απορία που έχουμε είναι η εξής: Γιατί να πουλήσεις ένα τέτοιο σπίτι; Από την άλλη βέβαια, όταν είσαι το τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι στο Hollywood (σύμφωνα με το Forbes), δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις ένα ακόμα καλύτερο.