Sorry κοπελιά αλλά ήρθες... δεύτερη! Ποια star αντέγραψε, ανεπιτυχώς, την Angelina;

Γωγώ Φούντα
Sorry κοπελιά αλλά ήρθες... δεύτερη! Ποια star αντέγραψε, ανεπιτυχώς, την Angelina;

Μα βρε κορίτσι μου, ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να σε συμβουλέψει;

Μόλις χθες, θαυμάσαμε όλοι, για ακόμη μία φορά την Angelina Jolie, με το κοστούμι της στα βραβεία BAFTA να κρατάει στοργικά το μπράτσο του Brad Pitt και φυσικά να κλέβει την παράσταση, δικαίως αν μας ρωτάτε!

Οπότε λοιπόν, ήταν θέμα χρόνου, η εμφάνιση αυτή να αντιγραφεί την επόμενη κιόλας μέρα, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, μιας και τα σχόλια που απέσπασε ήταν το λιγότερο διθυραμβικά!

Μία από τις διάσημες κυρίες που έσπευσε να μιμηθεί την Angie, ήταν και η Kelly Osbourne, η οποία εμφανίστηκε την επόμενη μέρα σε πάρτι για την πρεμιέρα του 6ου κύκλου της reality σειράς RuPaul's Drag Race.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι την Kelly την αγαπάμε και μας είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλλά δυστυχώς η εμφάνισή της αυτή, στέφθηκε με απόλυτη... αποτυχία! Όχι μόνο γιατί το κοστούμι ήταν κακό και αναδείκνυε τα παραπανίσια της κιλά, η αλήθεια είναι ότι το ανδόγυνο λουκ ταιριάζει σε ψιλόλιγνες σιλουέτες, αλλά κυρίως γιατί το φόρεσε αμέσως μετά την Angelina, οπότε και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη!

Πάθημα που ελπίζουμε να γίνει μάθημα: Όταν μία εμφάνιση είναι τόσο πετυχημένη (βλέπε Angelina) καλύτερα να μην την αγγίζουμε γιατί θα... φάμε τα μούτρα μας!

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε την ιστορία της υπέροχης βίλας Κωστόπουλου στη Μύκονο, που μόλις πουλήθηκε!

Ποια star είπε πως έχασε την παρθενιά της από τον Gyllenhaal και αυτός μετά εξαφανίστηκε;

Το καταλάβαμε! Ποια star τόλμησε αυτη την εμφάνιση για να μας πείσει ότι φοράει faux γούνα