Kate Upton: «Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου. Λατρεύω το μεγάλο μου στήθος»

Kate Upton: «Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου. Λατρεύω το μεγάλο μου στήθος»

Η αποκατάσταση της αλήθειας!

H Kate Upton είναι μια χαρά ικανοποιημένη με το μεγάλο της στήθος και κατά συνέπεια τα χρήματα που της έχει αποφέρει. Λίγες μέρες αφότου βούηξε το ίντερνετ πως το διάσημο μοντέλο δεν αντέχει το μέγεθος του στήθους της και θα ήθελε πιο μικρά, εκείνη έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Με τις φήμες πως σκέφτεται να επιχειρήσει μείωση στήθους να οργιάζουν, εκείνη μιλά στο Αυστραλιανό radio show 2Day FM, καθησυχάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Η 21χρονη καλλονή δήλωσε:

"Στην πραγματικότητα, δεν το είπα ποτέ αυτό. Δικό μου είναι το σώμα, εγώ θα πω πώς αισθάνομαι γι αυτό. Όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εγώ δεν αισθάνομαι πάντα τέλεια. Έχω ατέλειες και η διάθεσή μου σε σχέση με την εικόνα μου πέφτει. Αγαπώ όμως το σώμα μου και πάντα αισθάνομαι ευγνώμων για ό, τι έχω, απλά όπως κάθε γυναίκα δεν είμαι πάντα στα καλύτερά μου. Είπαν πως θέλω μικρότερο στήθος και θα κάνω μείωση".

Τι είπε όμως πραγματικά;

"Εύχομαι το στήθος μου να ήταν μικρότερο κάθε φορά που φοράω κοντά tops χωρίς σουτιέν και θέλω να φορέσω μικροσκοπικά bikini. Ιδίως όταν όλοι μιλούν γι αυτά. Δεν κατάλαβα πώς αυτό μεταφράστηκε στο ότι θα τα κόψω ή ότι δεν τα θέλω πάνω μου"!

Διαβάστε ακόμη:

Κate Upton είσαι με τα καλά σου; Το μοντέλο θέλει να κάνει πλαστική αλλά δε φαντάζεστε που