Σας έλειψαν; Η γεμάτη έρωτα εμφάνιση των Αniston-Theroux μετά από πάρα πολλούς μήνες

Γωγώ Φούντα
Σας έλειψαν; Η γεμάτη έρωτα εμφάνιση των Αniston-Theroux μετά από πάρα πολλούς μήνες

Που στο καλό κρυβόσασταν και φάγαμε τον κόσμο να σας ξετρυπώσουμε;

Eδώ και αρκετό καιρό μπορούμε να πούμε, μία και μόνο σκέψη βασάνιζε το μυαλό μας: Που στο καλό έχουν χαθεί οι Jennifer Aniston και Justin Theroux, και τι σκοπεύουν τελοσπάντων να κάνουν με τη σχέση τους. Ερωτήματα φυσικά, τα οποία δεν μας απαντούσαν μήνες τώρα, μιας και το διάσημο ζεύγος ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένο.

Μέχρι χθες βράδυ, όταν και αποφάσισαν να κλείσουν στόματα μια και καλή, και να μας αποδείξουν ότι είναι εδώ, μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το... ταλαιπωρημένο ζεύγος λοιπόν, εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, και πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί ο Theroux, Leftovers, και όπως ήταν φυσικό, μόλις πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί, τα φλας πήραν φωτιά.

Βέβαια, και η κυρία Aniston φρόντισε να τους αποζημιώσει, όχι μόνο με τη σέξι της εμφάνιση και το γκρι της εσώρουχο που ξεπρόβαλλε δειλά μέσα από το πουκάμισό της, αλλά και με το όλο νάζι και πάθος βλέμμα με το οποίο κοιτούσε τον αρραβωνιαστικό της, αποδεικνύοντας ότι οι φήμες περί χωρισμού, μάλλον δεν ήταν ποτέ αληθινές.

Για γάμο φυσικά ούτε λόγος, αλλά μπορεί τα παιδιά να μη θέλουν. Με το ζόρι παντρειά γίνεται; Δε γίνεται!

Διαβάστε ακόμη:

O star μπαμπάς έχει περιουσία $300 εκατομμύρια αλλά τα παιδιά του δεν θα πάρουν ούτε ένα!

MAD VMA 2014: Η λιποθυμία, η Στικούδη- Παναγιά μου (!) και αυτό που μας χάλασε πολύ