H Taylor Swift ήρθε στην Ευρώπη με το Eras Tour και οι αλλαγές του show στο Παρίσι θύμισαν Kelce

Τζένη Ντεμιράι
H Taylor Swift ήρθε στην Ευρώπη με το Eras Tour και οι αλλαγές του show στο Παρίσι θύμισαν Kelce
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η περιοδεία της Taylor Swift στην Ευρώπη θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Η Taylor Swift ήρθε στην Ευρώπη με σκοπό να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία της στην γηραιά ήπειρο με αφετηρία το Παρίσι, όπου βρέθηκε εχθές 9 Μαΐου.

H 34χρονη τραγουδοποιός θα πραγματοποιήσει ακόμα τρεις συναυλίες στο Παρίσι με τις οποίες ξεκινά το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της η οποία έχει ήδη σπάσει ρεκόρ εσόδων.

Μπορεί η Swift να μην κάνει στάση στην Ελλάδα, ωστόσο, οι Ευρωπαϊκές χώρες που θα επισκεφθεί είναι αρκετές και πρόκειται να την κρατήσουν εδώ έως τον Αύγουστο.

France Taylor Swift Concert

Μετά το Παρίσι πρόκειται να βρεθεί στη Στοκχόλμη για τρεις συναυλίες (17,18,19/05) και αμέσως μετά στη Λισαβόνα για ακόμα δύο συναυλίες (24,25/05). Ο Μάιος θα κλείσει στη Μαδρίτη (29,30/05) ενώ ο Ιούνιος θα τη γυρίσει πίσω στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λυών (02,03/06). Έπειτα, για δέκα συναυλίες η Taylor θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο (07-23/06). Σειρά θα έχει το Δουβλίνο (29,30/06), το Άμστερνταμ (04,05,06/07), η Ζυρίχη (09/10/07) και το Μιλάνο (13,14/07).

Μία μεγάλη στάση θα γίνει τον Ιούλιο στη Γερμανία όπου η Taylor Swift θα βρεθεί για επτά συναυλίες (17-28/07), ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τρεις ακόμα εμφανίσεις στην Πολωνία (01,02,03/08). Ο Αύγουστος θα συνεχίσει στη Αυστρία και τελικά η περιοδεία θα φύγει από την Ευρώπη αφότου περάσει πρώτα για ακόμα μία φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο για τέσσερις ακόμα εμφανίσεις.

Η περιοδεία της Taylor Swift στην Ευρώπη θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Οι αλλαγές στα ρούχα και η προσθήκη τραγουδιών από το TTPD στη setlist

Ο ερχομός της στην Ευρώπη συνοδεύτηκε από διάφορες αλλαγές, όπως νέα λαμπερά ρούχα αλλά και νέα κομμάτια από το άλμπουμ TTPD, που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το γεγονός ότι η Swift πρόσθεσε επτά κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ στη setlist της. Συγκεκριμένα, πρόσθεσε συντομευμένες εκτελέσεις των «But Daddy I Love Him», «Who's Afraid Of Little Old Me?», «Fortnight», «The Smallest Man Who Ever Lived», «I Can Do It With A Broken Heart», «So High School» και «Down Bad».

Ο χορός που πρόδωσε ότι το «So High School» γράφτηκε για τον Travis Kelce

Η Page Six σχολιάζοντας την παρουσία της εκεί, έκανε αναφορά στον Travis Kelce, λέγοντας ότι το κομμάτι «So High School» είναι στην πραγματικότητα αναφορά σε εκείνον και τη σχέση τους.

Το συμπέρασμα αυτό εξήχθη επειδή η τραγουδίστρια καθώς ερμήνευε το συγκεκριμένο τραγούδι φάνηκε να έχει εντάξει στην χορογραφία που το συνοδεύει κινήσεις από τον χαρακτηριστικό χορό των Kansas City Chiefs, ο οποίος έχει γίνει το «γούρι» της ομάδας του Kelce. Ο χορός συνοδεύεται από το κομμάτι Swag Surfin των Fast Life Yungstaz, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί της ομάδας φυσικά αλλά και η Taylor Swift όταν πηγαίνει στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της.

Ένα βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του Page Six δείχνει την Swift να κάθεται σε μια σκάλα - που φαίνεται να αναπαριστά τις κερκίδες του σταδίου - μαζί με αρκετούς χορευτές και να λικνίζονται συγχρονισμένα από τη μια πλευρά στην άλλη ενώ κινούν τα χέρια τους σαν κύματα.

Ενώ χοροπηδά, η Swift τραγουδά: «It’s true, scouts honor / You knew what you wanted, and boy you got her». Βάσει των παραπάνω ξένα μέσα έκριναν ότι το κομμάτι «So High School», το οποίο αποτελεί μέρος του άλμπουμ «The Tortured Poets Department» αφορά τον 34χρονο Kelce.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP