Εταιρικό party Medi Cosmetic για την παρουσίαση του νέου Κέντρου στη Γλυφάδα (video)

Εταιρικό party Medi Cosmetic για την παρουσίαση του νέου Κέντρου στη Γλυφάδα (video)

Tι έγινε στο party της εταιρείας;

Ο Όμιλος Medi Cosmetic, γιόρτασε την έλευση του νέου Κέντρου στη Γλυφάδα, με τον καλύτερο τρόπο! Με ένα party αφιερωμένο στους ανθρώπους που έφεραν την εταιρεία ως εδώ... στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες!

Η βραδιά ξεκίνησε με τον εταιρικό απολογισμό του 6μηνου, ενώ ακολούθησε βράβευση των στελεχών, για την άψογη εταιρική απόδοση και την άρτια εξυπηρέτηση των μελών της Medi Cosmetic. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους υπερσύγχρονους χώρους του νέου Κέντρου και απόλαυσαν επιλεγμένες γευστικές προτάσεις και cocktails από το ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά bar.

Το κέφι δεν άργησε να ανάψει, αφού οι παρευρισκόμενοι γιόρτασαν το νέο «απόκτημα» του Ομίλου με πολύ χορό και καλή διάθεση, ενώ οι εκπλήξεις της βραδιάς από τους εξωτικούς χορευτές δεν άργησαν να έρθουν! Φίλοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους κατοίκους της Γλυφάδας να στέλνουν όλη τη θετική τους ενέργεια και ευχές για «καλές δουλειές».

Μετά από 3 επιτυχημένα Κέντρα, σε Σύνταγμα, Πατησίων και Κηφισιά, ο Όμιλος Medi Cosmetic, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων, εγκαινιάζει ένα Κέντρο «κόσμημα» στην καρδιά της Γλυφάδας. Οι αποκλειστικότητες του Ομίλου Medi Cosmetic, που αντιμετωπίζουν με τεράστια αποτελεσματικότητα όλα τα αισθητικά προβλήματα, με μεθόδους της σύγχρονης Ιατρικής Αισθητικής, όπως η Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα Scarlet, η 3D Σονόλυση, η Ραδιοανάπλαση και φυσικά το πρόσφατο Carbo Care, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όσων τα δοκίμασαν για να αντιμετωπίσουν τις λευκές ραγάδες, τη λιποδυστροφία, τη χαλάρωση προσώπου-σώματος και τη φλεγμονώδη κυτταρίτιδα αντίστοιχα. Παράλληλα, ο Όμιλος Medi Cosmetic παρουσιάζει αποκλειστικές μεθόδους αντιγήρανσης και ανάπλασης προσώπου, ενώ η ομάδα Πλαστικών Χειρουργών της εταιρείας εγγυάται τα άρτια αποτελέσματα σε οποιαδήποτε αισθητική ή επανορθωτική επέμβαση.

Ο Όμιλος Medi Cosmetic, παρά την οικονομική κρίση, αναπτύσσεται, εξελίσσεται και μένει πιστός στις αξίες για άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών και αποκλειστικότητα νέων πρωτοποριακών μεθόδων! Τώρα, δίπλα σας και στη Γλυφάδα! Σύνταγμα: 210 3232722 / Πατησίων: 2108833800 / Κηφισιά: 210 6232400 / Γλυφάδα: 210 9680101 / www.medicosmetic.gr