«Τέλος στο ξεχώρισμα»: Το Neomat φέρνει τη νέα εποχή στο πλύσιμο των ρούχων!

«Τέλος στο ξεχώρισμα»: Το Neomat φέρνει τη νέα εποχή στο πλύσιμο των ρούχων!

Το Neomat πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα για το πλύσιμο των ρούχων. Χάρη στη νέα τεχνολογία του Neomat που εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων από το ένα ρούχο στο άλλο, λέμε όλοι «τέλος στο ξεχώρισμα» απολαμβάνοντας πιο ευχάριστα, με περισσότερη άνεση και διάθεση την πλύση των ρούχων!

Με την καινοτόμα και επαναστατική σύστασή του, το Neomat «Τέλος στο Ξεχώρισμα» επιτρέπει σε όλα τα χρωματιστά ρούχα να μπούνε στην ίδια πλύση με το αποτέλεσμα να εκπλήσσει. Τα χρώματα των ρούχων παραμένουν σταθερά, δεν ξεβάφουν, δεν αναμιγνύονται! Έτσι το Neomat «Τέλος στο Ξεχώρισμα» προσφέρει ευκολία, εξοικονόμηση και την καλύτερη αναλογία ποιότητας –τιμής που μόνο η γνωστή αλεπού ξέρει να προσφέρει!

Μπες στην Μπουγαδοεπανάσταση

Τέρμα πια οι διαφορετικές πλύσεις βάσει του χρώματος! Με το Neomat «Τέλος στο ξεχώρισμα» ένα πλυντήριο είναι αρκετό για όλα τα ρούχα. Πάρε και εσύ μέρος στην μπουγαδοεπανάσταση χωρίς μάλιστα να κουνηθείς από τη θέση σου! Μέσω του πρωτοποριακού facebook app χειρίσου την δαγκάνα που υπάρχει στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE και φτιάξε την πιο πολύχρωμη μπουγάδα που έγινε ποτέ για να πλυθούν όλα τα ρούχα μαζί με το νέο Neomat Τέλος στο Ξεχώρισμα! Μάζεψε συμμετοχές και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που μπορεί να κερδίσουν είτε το Neomat Τέλος στο ξεχώρισμα της χρονιάς είτε να είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το πλυντήριο LG.


Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Neomat στο facebook https://www.facebook.com/neomat.gr