Ήρθαν για να μείνουν... στη Media Markt!

Ήρθαν για να μείνουν... στη Media Markt!

Απόκτησε τη λευκή συσκευή των ονείρων σου, με 24 άτοκες δόσεις, μόνιμα!  

Η Media Markt, με στόχο να δημιουργεί προϊοντικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζει για πρώτη φόρα 24 άτοκες δόσεις στις λευκές συσκευές μόνιμα! Επειδή η αγορά λευκών συσκευών απαιτεί σκέψη και έρευνα, η Media Markt, σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική της αγοράς, παρέχει άτοκες δόσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, ώστε οι πελάτες της να μπορούν άνετα και χωρίς άγχος να αποκτήσουν τη συσκευή που τους εξυπηρετεί.


Η ενέργεια ισχύει για αγορές συνολικής αξίας από 399€ και άνω, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Media Markt.


Προσανατολισμένη πάντα προς μία μοναδική αγοραστική εμπειρία,η Media Markt πλαισιώνει τις λευκές συσκευές με πλήρη σειρά υπηρεσιών, όπως παράδοση, εγκατάσταση απλής και εντοιχιζόμενης συσκευής, παραλαβή της παλιάς προς ανακύκλωση και άλλες.


Πλήρης γκάμα λευκών συσκευών, τεχνογνωσία των υπαλλήλων ώστε να κατευθύνουν τον πελάτη στη σωστή επιλογή, χρηματοδότηση άτοκων δόσεων και πλήρες πακέτο υπηρεσιών, συνιστούν μία μοναδική πρόταση αγοράς, που ήρθε για να μείνει!

Διαθέσιμη στα 10 καταστήματα του δικτύου και στο www.mediamarkt.gr