Rwanda Gashonga: μόλις έφτασε ο νέος specialty limited edition καφές από τα Coffee Island!

Rwanda Gashonga: μόλις έφτασε ο νέος specialty limited edition καφές από τα Coffee Island!

Μια ακόμα εξαιρετική πρόταση, αποτέλεσμα του MicroFarm Project

To MicroFarm Project των Coffee Island φέρνει στους λάτρεις του καφέ έναν ακόμα Specialty Coffee μετά τον best selling καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes: ο λόγος για τον Rwanda Gashonga από την περιοχή Rusizi στα δυτικά της Rwanda, που είναι συγκλονιστικός!

«Ο specialty Coffee Rwanda Gashonga είναι ο δεύτερος καφές του MicroFarm Project που έχει λανσάρει η Coffee Island. Το συγκεκριμένο project πήγε πολύ καλά ήδη από τον πρώτο καφέ και το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του», εξηγεί ο Διευθυντής Marketing της Coffee Island, Ζαπανιώτης Αλέξανδρος.


«Η επιλογή του συγκεκριμένου καφέ δεν ήταν τυχαία. Σκοπός μας είναι να γίνουν αντιληπτές σε όλους τους καταναλωτές οι μεγάλες γευστικές διαφορές που μπορούν να προκύψουν από καφέ σε καφέ ανάλογα με τον τόπο προέλευσή τους και τη μέθοδο επεξεργασίας του καρπού του καφέ. Γι' αυτό το λόγο από την ήπια οξύτητα και την υψηλή γλυκύτητα του καφέ με γεωγραφική προέλευση Nicaragua Santa Maria de Lourdes που έχει υποστεί επεξεργασία φυσικής ξήρανσης (natural process) περνάμε στη Rwanda Gashonga που διακρίνεται για την έντονη οξύτητα, τη μέτρια γλυκύτητα και την πολύπλοκη γεύση που μπορεί να χαρίσει ένας αφρικάνικος πλυμένος (washed) καφές...»

Η νέα σειρά καφέ σκοπό έχει να καταστήσει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους, να κάνει το premium προϊόν μαζικό. Οι καφέδες του MicroFarm Project θα είναι διαθέσιμοι για παρασκευή στο espresso bar των καφεκοπτείων (σε espresso ή φίλτρου με Hario V60) ή σε κόκκους σε συσκευασία 200γρ. Οι διαθέσιμες ποσότητες θα επαρκούν περίπου για 3-4 μήνες.