SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2015: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2015: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

Θέμα του διαγωνισμού, η Μεσόγειος! 

Ο Μάρτιος σήμανε επίσημα το άνοιγμα του διαγωνισμού Mediterranean Cocktails Challenge 2015 που καλεί τους bartenders να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο διαγωνισμό bartending με θέμα τη Μεσόγειο!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Skinos Mastiha Spirit και στο 5ο έτος λειτουργίας του έχει γίνει πια θεσμός, μεγαλώνοντας κάθε χρόνο σε συμμετοχές και παίρνοντας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των bartenders.

Φέτος ο διαγωνισμός έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ρίζες της γεωγραφικής περιοχής της Μεσογείου, με θεματολογία Origins of the Mediterranean. Οι συμμετέχοντες καλούνται να εμπνευστούν από τις γεύσεις και τα αρώματα των χωρών που αγγίζονται από τη θάλασσα της Μεσογείου, τους τόπους εκείνους που μαζί με την Ελλάδα μοιράζονται κοινές γεύσεις, αρώματα , εμπειρίες, ήλιο και διάθεση για χαμόγελο, φιλοξενία, έντονη ζωή και διασκέδαση.

Ο νικητής του Mediterranean Cocktails Challenge 2015 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bartending στον κόσμο, το Tales of the Cocktail®, ενώ ο δεύτερος νικητής θα ταξιδέψει στο Bar Show του Άμστερνταμ, εκπροσωπώντας το Skinos.

Διεθνής καλεσμένος: στην πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα, επίτιμος καλεσμένος του Skinos είναι ο Steve Schneider, head bartender του Employees Only της Νέας Υόρκης, ένα από τα 5 καλύτερα bars στον κόσμο! http://www.worlds50bestbars.com/fifty-best-bars-list-2014/?ist=1
Ο Steve θα είναι καλεσμένος κριτής του μεγάλου τελικού και θα ηγηθεί ενός ιδιαίτερου guest bartending, καθώς και κάποιων ειδικών σεμιναρίων εκείνες τις μέρες.

Κριτές του διαγωνισμού είναι δυο από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Σπύρος Πατσιαλός, δημιουργός του www.huntingspirits.tv και ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τη συνταγή τους στο www.myskinos.com/mcc μέχρι τις 14 Απριλίου.

Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς γύρους που θα πάρουν μέρος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο και οι πέντε bartenders με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου.

Πάρτε μια "γεύση" από τον περσινό διαγωνισμό:

{youtube}VnBh0B4VNlM{/youtube}

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής επισκεφθείτε το επίσημο site του διαγωνισμού www.myskinos.com/mcc