#ti_mou_kaneis _yianni_mou: Ο Γιάννης Αποστολάκης αυτό το καλοκαίρι θα σε ξεσηκώσει

Ερμιόνη Σαρρή
#ti_mou_kaneis _yianni_mou: Ο Γιάννης Αποστολάκης αυτό το καλοκαίρι θα σε ξεσηκώσει

Δημιούργησε δύο θεïκές γεύσεις παγωτού που θα σε ξετρελάνουν

Καλοκαίρι σημαίνει παγωτό. Να κάνεις βόλτες δίπλα στη θάλασσα την ώρα που ο ήλιος δύει και εσύ να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου γεύση μέσα σε ένα τραγανιστό χωνάκι. Μία εικόνα απλή και τόσο νοσταλγική. Βέβαια αν στο προσκήνιο υπάρχει και κάποιος άντρας, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο... γευστικά.

Και ποιος άντρας είναι ωραίος, ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες και φυσικά μαγειρεύει απίστευτα; Μα φυσικά ο Γιάννης Αποστολάκης - ο chef που γνωρίζει τις αδυναμίες των περισσότερων γυναικών και την ανάγκη τους να ξεφύγουν από εξαντλητικές δίαιτες και αυστηρά προγράμματα διατροφής.

{youtube}dTqrpWCiXmw{/youtube}

11865337 937169039658031 112530487 o 8d3bb

Ο Γιάννης Αποστολάκης, λοιπόν, μας κάνει να αναφωνήσουμε δυνατά #ti_mou_kaneis_yianni_mou με τις νέες γεύσεις παγωτού που δημιούργησε για τη δωδώνη. O chef,κλέβοντας αγαπημένα υλικά από τη διατροφή μας, κατάφερε να φέρει στα χωνάκια μας τις πιο συναρπαστικές γεύσεις. Παίζοντας με τη γεύση του μήλου και των μούρων μας οδηγεί στην απόλυτη γευστική αποπλάνηση. Τέτοιο συναίσθημα μόνο ένας καλοκαιρινός ερωτάς είναι ικανός να το προκαλέσει.

dwdwnimilomemoura e65ac

Και η φαντασία του δε σταματά εδώ (πώς θα γινόταν άλλωστε), αφού κατάφερε να ενώσει την Ανατολή με τη Δύση και να ξετρελάνει τον ουρανίσκο μας με βασικά του «όπλα» την καραμέλα, τα Goji Berries και τα Cranberries.

dwdwnikaramelamegohi be47b

Τελικά, μόνο ένας άντρας σαν τον Γιάννη Αποστολάκη μπορεί να μας κάνει αυτό το καλοκαίρι να καταλάβουμε τη γεύση ενός ανέμελου καλοκαιριού και θα την βρούμε στη... δωδώνη.

20 001dwdwni 2abd5