Σας αρέσει η Ιαπωνική κουζίνα; Το Wagamama έχει ευχάριστα νέα για εσάς

Ερμιόνη Σαρρή
Σας αρέσει η Ιαπωνική κουζίνα; Το Wagamama έχει ευχάριστα νέα για εσάς

Εδώ στο Queen.gr αγαπάμε το ωραίο φαγητό. Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε τα νέα μαγαζιά της πόλης και συχνά πυκνά δίνουμε το δικό μας ραντεβού σε ένα από αυτά. Αυτό ακριβώς κάναμε και το βράδυ της Δευτέρας. Μόλις κλείσαμε τους υπολογιστές μας, κατευθυνθήκαμε προς την Κηφισιά και απολαύσαμε τα πιάτα του νέου καταστήματος του Wagamama. Είχαμε ακούσει πως το αδερφάκι του «Waga» του Golden Hall είχε ανοίξει, δεν είχαμε καταφέρει όμως μέχρι τώρα να το επισκεφτούμε.

Το προσωπικό μας περίμενε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και ήταν έτοιμο να μας λύσει κάθε γευστική μας απορία. Ξέρετε τώρα, το δίλημμα για το αν θα δοκιμάσουμε σούσι, noodles ή κάποια ιδιαίτερη σαλάτα ήταν μεγάλο. Εντάξει, στην επιλογή της ασιατικής μπύρας ήμασταν πιο... εύκολες. Από το τραπέζι βέβαια δεν έλειπαν ούτε το παραδοσιακό σάκε, ούτα τα adamame,αλλά και τα Ebi Katsu. Πραγματικά, δεν ξέραμε τι να πρωτοδοκιμάσουμε, ενώ όπως πάντα η μία ζήλευε το πιάτο της άλλης.

20150928 163309 bd7dc

Εγώ έμεινα πιστή στο αγαπημένο μου εδώ και χρόνια πιάτο, bbq pork donburi, η Βιβή καθώς τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη στο curry κατέληξε στο Chicken catsu curry ενώ η Δήμητρα (η πιο τολμηρή της παρέας) επέλεξε το ginger chicken udon. Το δείπνο μας δε γινόταν να κλείσει με καλύτερο τρόπο, αφού ξαφνικά στο τραπέζι μας προσγειώθηκαν τα banana katsu και τα mix it up mochi ice cream(yummy yummy).

bbq-pork-donburi 5c31e
ginger-chicken-udon b8a0d
20150928 163149 b1747
12039523 961664950541773 7528160209140885343 n d8517

Δεν καταλάβαμε το πότε πέρασε η ώρα, αφού εκτός από τις τέλειες γεύσεις είχαμε να κάνουμε και με ένα χώρο φωτεινό, αισιόδοξο και ευχάριστο. Ο φυσικός φωτισμός μας έκανε να ξεχάσουμε πως βρισκόμασταν μέσα σε ένα κλειστό χώρο στην καρδιά της Κηφισιάς.

Εννοείται, πως ανανεώσαμε το ραντεβού μας, καθώς υπάρχουν πολλές ακόμη γεύσεις που δε δοκιμάσαμε.

Extra tips: Όταν το επισκεφτείτε, μην αναζητήσετε θέση πάρκινγκ, καθώς το Waga προσφέρει δωρεάν στάθμευση για 2 ώρες σε απόσταση 5'. Αν ο καιρός είναι καλός, ζητήστε ένα από τα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα των Βορείων προαστίων.