Σε ένα παράλληλο σύμπαν το cheeseburger αδυνατίζει, σε αυτό...

Γωγώ Φούντα
Σε ένα παράλληλο σύμπαν το cheeseburger αδυνατίζει, σε αυτό...

... κάνει τη ζωή μας πιο απολαυστική

Το σενάριο είναι γνωστό, έφτασε η Δευτέρα τού... «Από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα» και κοιτάζεις με απογοήτευση το μενού της ημέρας... Πρωινό: Μια φρυγανιά με αέρα. Δεκατιανό: Μια φλούδα αγγουριού. Μεσημεριανό: Μικροποσότητα κοτόπουλου που δεν χορταίνει ούτε στρουμφάκι. Σκέτο. Βραδινό: Τσάι και συμπάθεια. Δεν είναι ζωή αυτή, σκέφτεσαι και πας να βυθιστείς στην απελπισία όμως, κρατιέσαι γιατί πλησιάζουν οι διακοπές. Κλείνεις λοιπόν τα μάτια σου και ονειρεύεσαι...

DAYDREAMING 67017

Ονειρεύεσαι ένα παράλληλο σύμπαν όπου η δίαιτα είναι γιορτή! Πρωινό: Τσουρέκι με πραλίνα. Δεκατιανό: Τυρόπιτα ή/και μπουγάτσα ή/και λουκανικόπιτα. Μεσημεριανό: Ένα ζουμερό Extreme Cheese Burger από τα Goody’s Burger House Βραδινό: Παγωτό ελεύθερα και μια σόδα... Σε αυτό το σύμπαν όλες οι αγαπημένες σου λιχουδιές αδυνατίζουν και στο ίδιο σύμπαν, εργάσιμες ημέρες είναι μόνο το Σάββατο και η Κυριακή. Εκεί κάνει πάντα καλοκαίρι, δεν έχει κίνηση στους δρόμους, αυτός με τον οποίο είσαι ερωτευμένη σε θέλει παράφορα και κάθε βράδυ υπάρχει ένα πάρτι στην πόλη. Ξύπνα όμως!

main 8d143

Ασφαλώς και δεν υπάρχει αυτό το παράλληλο σύμπαν και απλά ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά τραγανίζοντας τη φρυγανιά σου μπροστά στο ψυγείο. Σε λίγο θα ξεκινήσεις για την δουλειά και η κίνηση θα σε κάνει να θέλεις να βγάλεις το κεφάλι σου από το παράθυρο και να φωνάξεις: «Ωρέ που πάμε!» σαν άλλος Βασίλης Αυλωνίτης, όμως δεν θα το κάνεις...

POU PAME 3 7c2a3

Το βράδυ θα δεις την παρέα σου, από τώρα μετράς αντίστροφα και κάπως αισθάνεσαι καλύτερα. Ναι, το παράλληλο σύμπαν θα ήταν ωραίο αν υπήρχε μα πόσο βαρετό θα ήταν...Αν όλα τα πράγματα που θες γίνονταν δικά σου έτσι απλά δεν θα έχαναν την αξία τους; Δεν θα βαριόσουν τη δίαιτα με τις μπουγάτσες και τα burgers όσο βαριέσαι τις άνοστες φρυγανιές; Θα ήθελες τόσο το αγόρι που δεν μπορείς να κάνεις δικό σου; Οι αναποδιές στο δικό μας σύμπαν υπάρχουν για να σου θυμίζουν να εκτιμάς τα πράγματα που σου δίνουν απόλαυση, όπως ένα ζουμερό burger που σε κάνει να χαμογελάς και μόνο στη σκέψη του. Η κίνηση σε κάνει να εκτιμάς το ποδήλατό σου, οι εργάσιμες ημέρες τις αργίες σου και όλες οι αναποδιές σε κάνουν να εκτιμάς λίγο περισσότερο τους φίλους σου και τη χαρά που σου δίνουν με ένα μήνυμα ή απλά με ένα χαμόγελο!

Αν λοιπόν απόψε η παρέα σου αποφασίσει να παραγγείλει από τα Goody’s Burger House μερικά ζουμερά Extreme burgers με τραγανές πατάτες country style μην δυσανασχετήσεις επειδή κάνεις δίαιτα. Μερικά πράγματα στη ζωή, έρχονται πάνω στην ώρα για να κάνουν τη ζωή σου πιο απολαυστική... αρκεί να τα δεχτείς!