Red Carpet 2015: Κομψές, αλλά και σέξι οι πιο καλοντυμένες celebrities στα βραβεία Guild

Red Carpet 2015: Κομψές, αλλά και σέξι οι πιο καλοντυμένες celebrities στα βραβεία Guild

Οι πιο καλοντυμένες παρουσίες των βραβειών

Μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερά σαν τις Χρυσές Σφαίρες, ή τα βραβεία Όσκαρ, όμως στο κόκκινο χαλί των "The Producers Guild Awards" είδαμε εξίσου λαμπερές παρουσίες. Jennifer Lawrence και Katie Cassidy μαγνήτισαν τα φλας με τις αποκαλυπτικές δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν, ενώ January Jones και Lauren Cohan έκαναν πιο safe επιλογές, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά στο κόκκινο χαλί.

Η πιο λαμπερή παρουσία της βραδιάς

spl935294 001

Η Jennifer Lawrence με το grecian-chic Prada φόρεμά της, ήταν δικαιολογημένα η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς. Το ελαφρύ μακιγιάζ της, σε συνδυασμό με το χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά της και τη φυσική ομορφιά της ηθοποιού, έκανε το αποτέλεσμα μοναδικό.

Η σέξι εκδοχή της ολόσωμης φόρμας

spl935257 067

H Katie Kassidy απέδειξε πώς μπορείς να είσαι σέξι και να φαίνεται εντελώς ανεπιτήδευτο. Η Katie φόρεσε μια ολόωσμη φόρμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χρυσές λεπτομέρειες, αλλά και διακριτικά χρυσά κοσμήματα. Το less is more στην πιο σέξι εκδοχή του!

Η très chic Felicity

felicity jones

Παραμυθένιο φόρεμα Valentino φόρεσε η January Jones, πραγματοποιώντας ίσως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της. Εύγε!

Το μαύρο φόρεμα

spl935257 078

Ενώ τα μαύρα φορέματα είναι μια επιλογή που σπάνια κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, η Lauren Cohan κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα. Μπορεί η μάξι δημιουργία που φόρεσε να μην ήταν τόσο λαμπερή όσο της Jennifer Lawrence, όμως, σε συνδυασμό με το πανέμορφο πρόσωπό της και το επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της, η ίδια κατάφερε να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμα

Kate Moss: Φορά το απόλυτο statement παλτό

Μα, τι φόρεσε η Rihanna; Η τελευταία της εμφάνιση μας προβλημάτισε