Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

Ναταλία Κατσακιώρη
Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

Photo: Fondation Princesse Charlène de Monaco

Το casual chic look που μας έφερε στο μυαλό τα stylish outfits της πριγκίπισσας Diana.

Μετά την σοκαριστική ανακοίνωση για τον καρκίνο της πριγκίπισσα Katherine, ή όπως την ξέρουμε όλοι Kate Middleton, τo βασιλικό fashion ρεπορτάζ μπορεί να πει κανείς ότι έγινε αμέσως φτωχότερο. Και αυτό γιατί η Kate είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο stylish royals και έχει δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα, η οποία ξεχωρίζει τόσο για τα items που έχει επιλέξει κατά καιρούς αυτά καθαυτά, όσο και για την άποψη και την εκσυγχρονισμό που έφερε στο royal style.

Tα 4 εναλλακτικά denim trends που θα φορέσουμε την άνοιξη

Αυτή τη φορά, όμως, τα νέα μας έρχονται από το βασίλειο του Μονακό, όπου η πριγκίπισσα Charlene έκανε μια πρόσφατη εμφάνιση, την οποία αξίζει να αναλύσουμε, μιας και το όλο styling μας θύμισε έντονα της αγαπημένη πριγκίπισσα Diana. Και εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν πέρασε απαρατήρητο από το διεθνή τύπο και τους fashion experts, οι οποίοι εκτός από τη φυσική ομοιότητα των δύο γυναικών στάθηκαν και στο casual chic outfit της Charlene.

https://www.instagram.com/p/C4gMS7JIITc/

Η πριγκίπισσα Charlene με σακάκι και skinny jeans.

Είναι ένα βασιλικό ζευγάρι που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού τους βίου μέσα σε φήμες για διαζύγιο, χωρισμό και κάποια σκάνδαλα σχετικά με την ερωτική ζωή του πρίγκιπα Αλβέρτου. Όμως, οι φήμες πάγωσαν μετά από καιρό με κάποιες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού μέσα στον μήνα. Ανάμεσά τους και η παρουσία τους στους αγώνες για παιδιά που διοργανώνει το ίδρυμα της πριγκίπισσας, ένα μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με φιλανθρωπίες και φυσικά τον αθλητισμό.

Sainte Devote Rugby Tournament At Stade Louis II In Monaco

(Photo by Pierre Villard/PLS Pool/Getty Images)

Εκεί ο φακός συνέλαβε την Charlene χαμογελαστή και σχετικά ευδιάθετη σε σχέση με τις τελευταίες της εμφανίσεις με ένα casual chic look, που μας θύμισε το go to σύνολο της πριγκίπισσα Diana το τελευταίο διάστημα της ζωής της. Σακάκι, στενό jean παντελόνι και t-shirt.

fondationprincessecharlene_1713618539_3350397597245275514_13137263773.jpg

Photo: Fondation Princesse Charlène de Monaco

fondationprincessecharlene_1713618539_3350397597329206393_13137263773.jpg

Photo: Fondation Princesse Charlène de Monaco

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκε με ένα σκούρο μπλε, skinny jeans, ένα απλό λευκό t-shirt και ένα pinstripe σακάκι από τη συλλογή του Ralph Lauren στο χρώμα της κρέμας. H δερμάτινη Hermes ζώνη της και η χαμηλές, blocked γόβες του Manolo Blahnik σε matching camel απόχρωση ήταν τα δύο αξεσουάρ που ξεχώρισαν μαζί με τα μαύρα Louis Vuitton γυαλιά της πριγκίπισσας.

https://www.instagram.com/p/C5_bVSJoaCz/

Αντίστοιχες ήταν και οι ενδυματολογικές επιλογές της Diana τα τελευταία χρόνια της ζωής της, που όπως φαίνεται δημιούργησαν σχολή στο royal styling. Και μας αρέσει πολύ αυτό το inspo για την Charlene.

Το floral φόρεμα είναι το hero piece της Κατερίνας Παπουτσάκη που θα μας βάλει σε ανοιξιάτικο mood