Λευκό πουκάμισο: Πώς συνδυάζουν οι celebrities το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας;

Λευκό πουκάμισο: Πώς συνδυάζουν οι celebrities το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας;

Μαθήματα στυλ από τις πιο κομψές διάσημες κυρίες του πλανήτη!

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα key pieces τόσο της γυναικείας, όσο και της ανδρικής γκαρνταρόμπας και είναι σίγουρα ανάμεσα στα πιο ευκολοφόρετα ρούχα που έχουμε στη ντουλάπα μας. Οι διάσημες σταρ του Hollywood και του διεθνούς jet set δε θα μπορούσαν φυσικά, να αποτελέσουν εξαίρεση και μας έχουν αποδείξει με πολλές, très chic εμφανίσεις τους ότι το κλασικό αυτό κομμάτι είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Δείτε παρακάτω δύο διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε το δικό σας λευκό πουκάμισο και κάντε κλικ στην παραπάνω gallery για να πάρετε έμπνευση από τις άψογες εμφανίσεις των celebrities που φορούν το αγαπημένο μας style item!

Στο γραφείο

margotrobbie 5832a

Η Margot Robbie επέλεξε μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή του λευκού πουκαμίσου και το συνδύασε με τζιν παντελόνι, μαύρα ankle boots και μαύρη δερμάτινη τσάντα. Ιδανικό outfit για τις γυναίκες που προβληματίζονται σχετικά με το τι να φορέσουν στο γραφείο.

Ώρα για cocktails

cc423c6b51c4f3137b7640f294b50830 64e2a

Η αγαπημένη μας, Blake Lively, συνδύασε το δικό της white shirt με ψηλόμεσο παντελόνι, snakeskin ψηλοτάκουνα σανδάλια, matching τσαντάκι και ολοκλήρωσε το look της με ένα εντυπωσιακό statement κολιέ. Έτοιμη για ποτό!

Διαβάστε ακόμα

Κι όμως συνέβη: Η Miley Cyrus πραγματοποίησε μια φυσιολογική εμφάνιση!

Kate Middleton: Εντυπωσίασε με φόρεμα που κοστίζει μόλις 47 ευρώ!