Summer Vibes: Η Δούκισσα φορά το κομμάτι-κλειδί του καλοκαιριού

Summer Vibes: Η Δούκισσα φορά το κομμάτι-κλειδί του καλοκαιριού

Και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ!

Η Δούκισσα συχνά μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram και κάθε της look αποτελεί στιλιστική έμπνευση για όλες μας. Τι φόρεσε αυτή τη φορά και θέλουμε να αντιγράψουμε; Το όμορφο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία όπου φορά το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού και εμείς σπεύσαμε να δούμε πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε.


Η ίδια επέλεξε ένα t-shirt μαρινιέρα, ένα key piece για τη φετινή, αλλά και κάθε σεζόν, καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο, ή ακόμη και στη βραδινή έξοδο, αρκεί βέβαια να κάνετε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Την παράσταση έκλεψε και η ξεχωριστή θήκη του κινητού της, σε σχήμα καρπούζι(της Έλενας Χριστοπούλου), που μας έβαλε αμέσως σε κλίμα καλοκαιριού.

δουκισσα b1f75

Ψάξαμε, λοιπόν, να βρούμε το t-shirt της και μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας, όταν ανακαλύψαμε πως ανήκει στο πολύ οικονομικό brand, Pink Woman και πως κοστίζει μόνο 7,99€! Βρείτε το εδώ και δώστε στο στυλ σας την ανανέωση που του χρειάζεται, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


Ευχαριστούμε, Δούκισσα!

Διαβάστε ακόμα

ESPY Awards: Kylie Jenner και Ciara έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Η Sienna Miller σου δείχνει πώς θα φορέσεις την ολόσωμη φόρμα από το πρωί μέχρι το βράδυ

fashiondiaries247.blogspot.com