Trend Alert: Η Dakota Johnson φορά ήδη την απόλυτη τάση της άνοιξης!

Trend Alert: Η Dakota Johnson φορά ήδη την απόλυτη τάση της άνοιξης!

Λατρέψαμε αυτή της την εμφάνιση

Με εξαίρεση το outfit της στην εκπομπή του Jimmy Fallon που μας δίχασε στιλιστικά, η Dakota Johnson από τη μέρα που έγινε διάσημη, δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει με τις πραγματικά ξεχωριστές και stylish εμφανίσεις της. Η 26χρονη σταρ φαίνεται πως μελετά τις τάσεις της μόδας, ενώ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για πολυτελείς δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών.

Δες επίσης: Boho φόρεμα το χειμώνα; Η Dakota Johnson σου δείχνει πώς να το φορέσεις με στυλ!


Τόσο στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινότητά της, το στυλ της χαρακτηρίζεται από ανεπιτήδευτη κομψότητα και ένα cool-girl attitude που πάντα καταφέρνει να μας κερδίσει.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε τη νεαρή ηθοποιό σε πρόσφατη έξοδό της στη Νέα Υόρκη και η Dakota μας εξέπληξε, φορώντας από τώρα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν.

celeb style dakota b9a2b

Το off-shoulder είναι ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2016 και αμέτρητοι οίκοι, ανάμεσά τους οι The Row και Proenza Schouler το έχουν εντάξει στις Spring/Summer συλλογές τους.


Πώς το φόρεσε η ηθοποιός;
Η Dakota επέλεξε ένα λευκό τοπ από το brand Rosetta Getty, συνδυάζοντάς το με ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι σε χαλαρή γραμμή, ψηλοτάκουνα μαύρα σανδάλια και ένα δερμάτινο biker jacket Saint Laurent, που έδωσε μια αγορίστικη νότα στο όλο σύνολο. Σέξι, απλό και ταυτόχρονα trendy. Θα το αντιγράψουμε οπωσδήποτε!