Khloé Kardashian VS Diane Kruger: Ποια φόρεσε την ολόσωμη φόρμα καλύτερα;

Khloé Kardashian VS Diane Kruger: Ποια φόρεσε την ολόσωμη φόρμα καλύτερα;

Οι δύο celebrities με το ίδιο ρούχο!

Παρ' όλο που έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ, οι δύο stars φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν πολύ από μια κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα.

Η Khloé Kardashian εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Hollywood Today Live, στο Los Angeles, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα από το brand Cushnie et Ochs, μια φόρμα που είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν και η χολιγουντιανή ηθοποιός, Diane Kruger.

khloekardashian 4887e

Η ξανθιά reality star αποφάσισε να επιλέξει την πιο σέξι εκδοχή της φόρμας, δίνοντας έμφαση στο σέξι ντεκολτέ, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μυτερές κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες κι ένα χρυσό βραχιόλι, ενώ, τέλος, προτίμησε ένα χαλαρό, επιμελώς ατημέλητο χτένισμα και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Δες επίσης: H Jessica Biel είναι μια ακόμη διάσημη που υιοθέτησε το απόλυτο trend της άνοιξης!

Diane Kruger Opening Dinner Arrivals 72nd cushnie 667x1000 e5717

Από την άλλη πλευρά, η Diane Kruger, εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο ρούχο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015, υιοθετώντας ένα πιο low-key look. Η ηθοποιός συνδύασε το κόκκινο jumpsuit της με bandeau στο ίδιο χρώμα, φόρεσε ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα κι ένα χρυσό clutch, και διάλεξε ένα εντελώς φυσικό hairstyle και beauty look.

Ποια το φόρεσε καλύτερα;
And the winner is... Diane Kruger!

...γιατί μας φάνηκε πολύ πιο classy και σικάτη η δική της εμφάνιση. Εσύ ποια προτιμάς;