Η θεά της άνοιξης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο boho λευκό φόρεμα της σεζόν

Η θεά της άνοιξης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο boho λευκό φόρεμα της σεζόν

Η παρουσιάστρια σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις την bohemian τάση που κυριαρχεί ξανά

Ποιο είναι το ανοιξιάτικο κομμάτι που όλες οι γυναίκες θέλουν οπωσδήποτε να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους;

Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στις τηλεοπτικές stars που παρακολουθούν πιστά τις τάσεις τη μόδας κι έτσι, δε θα μπορούσε παρά να γνωρίζει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή "Λόγω TiVis" της Δευτέρας με ένα πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχονα κομψό boho μάξι φόρεμα και πραγματοποίησε μια από τις ίσως καλύτερες εμφανίσεις της ever.

Τι φόρεσε η Κατερίνα;

12080438 1704743596450022 84659079 n 3e8ed

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μάξι λευκό φόρεμα από δαντέλα με δέσιμο στη μέση(μπορείς να το βρεις εδώ) και το συνδύασε με ένα flower crown, χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

How-To: Ένα τέτοιο φόρεμα είναι ένα κομμάτι που δίχως αμφιβολία θα φορέσεις άπειρες φορές, τόσο στις ανοιξιάτικες, όσο και στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για μια κομψή πρωινή εμφάνιση, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και μην κάνεις υπερβολές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά σου(ένα χαμηλό messy bun αρκεί). Για να το φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο, συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα σανδάλια, είτε σε έντονο χρώμα, είτε σε ουδέτερη απόχρωση και προτίμησε ένα χτένισμα σε bohemian στυλ.

Plus: Αν παντρεύεσαι το καλοκαίρι και ψάχνεις μια οικονομική λύση που θα σε κάνει να δείχνεις φυσικά όμορφη και εντυπωσιακή, τόλμησέ το και φόρεσε ένα λευκό boho φόρεμα, για να γίνεις μια νύφη που θα ξεχωρίσει!