Η Olivia Palermo σου δείχνει πώς να φορέσεις το απόλυτο trend της άνοιξης!

Η Olivia Palermo σου δείχνει πώς να φορέσεις το απόλυτο trend της άνοιξης!

Ποια καλύτερη για να σου κάνει μαθήματα στυλ;

Έχουμε πει επανειλημμένα πόσο πολύ αγαπάμε την Olivia Palermo και το μοναδικό της στυλ. Είναι δίχως αμφιβολία fashion icon και κάθε της εμφάνιση μας αρέσει ακόμη περισσότερο από την προηγούμενη.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πρόσφατα σε πρωινή της βόλτα στο βροχερό Παρίσι και η ίδια μας έδωσε την τέλεια ιδέα για να φορέσουμε την πιο hot ανοιξιάτικη τάση με τον πιο chic τρόπο. Σε ποιο trend αναφερόμαστε; Μα φυσικά στο floral print, που διαχρονικά αποτελεί μια από τις κυριότερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι!

Δες επίσης:

Η Olivia Palermo αποκαλύπτει ποιο είναι το κομμάτι που κάνει το στυλ της τόσο chic

Πώς υιοθέτησε το trend η Olivia;

olivia palermo 2d4f9

Αυτό είναι το floral look της που μας εντυπωσίασε. Η όμορφη socialite επέλεξε πανωφόρι, παντελόνι και matching sneakers, όλα από Moncler Gamme Rouge και κατάφερε να δείχνει κομψή και παράλληλα, trendy, χωρίς όμως να δείχνει πως το παρακάνει.

How-To: Ο σωστός τρόπος για να φορέσεις το floral print σε ένα total look, είναι να συνδυάσεις ασορτί κομμάτια (που συνήθως ανήκουν στο ίδιο brand). Αν δεν επιθυμείς ένα head-to-toe σύνολο, μπορείς να συνδυάσεις το floral κομμάτι σου με denim κομμάτια (must συνδυασμός!) ή ρούχα και παπούτσια σε ουδέτερα ανοιξιάτικα χρώματα, όπως το μπεζ και τα pastels.