Ποια αντέγραψε η Pippa Middleton;

Ποια αντέγραψε η Pippa Middleton;

Αυτό το Alexander McQueen κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Η λαμπερή αδελφή της Kate Middleton έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου από το δευτερόλεπτο που ξεπρόβαλλε από τη νυφική Rolls Royce.

Με το ολόλευκο αριστούργημα του οίκου Alexander McQueen, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις υποδυόμενη ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της παρανύφου. Με άρτια σμιλεμένο κορμί που διαγραφόταν με κάθε λεπτομέρεια από το σατέν της φόρεμα, η Pippa Middleton μέσα σε λίγες μόνο ώρες, μπλόκαρε το Twitter, απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές που έφτιαξαν μέχρι και ιστοσελίδα για τα οπίσθιά της στο Facebook και δημιούργησε ένα σάλο γύρω από το όνομά της χωρίς προηγούμενο.

Εάν θεωρήσει κανείς πως οφείλει έστω και λίγη από τη δημοσιότητά της στο περιβόητο λευκό φόρεμα που φόρεσε στο μυστήριο του πριγκιπικού γάμου, τότε είναι άξιο συζήτησης το ότι το ίδιο ακριβώς φόρεμα από τη συλλογή του οίκου Alexander McQueen το έχει φορέσει πριν από την παράνυφο του πρίγκιπα William, μία πολύ διάσημη ηθοποιός του Hollywood.

Ο λόγος, για το «κορμί» της αμερικάνικης showbiz Cameron Diaz, η οποία και λάνσαρε πρώτη τη σέξι τουαλέτα σε κατακόκκινο χρώμα στην τελετή απονομής βραβείων Golden Globes το 2010. Βέβαια η δημιουργία της Pippa έχει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες κεντημένες με δαντέλα και μικρά κουμπάκια έτσι ώστε να ταιριάζει με το νυφικό της αδερφής της και να διαφοροποιείται από το αρχικό σχέδιο.
Μπορεί η Pippa να έκλεψε την παράσταση από την Kate στον πριγκιπικό γάμο, θα πρέπει να λάβει όμως υπόψην της πως υπάρχουν και παλιές "καραβάνες" εκτεθειμένες στα φώτα της δημοσιότητας που δε θα την αφήσουν έτσι εύκολα να τις παραγκωνίσει.

Την επόμενη φορά θα της προτείναμε να είναι πιο προσεκτική!