Το πιο στυλάτο κορίτσι της Βρετανίας

Το πιο στυλάτο κορίτσι της Βρετανίας

Δεν είναι η Victoria Beckham. Δεν είναι η Alexa Chung. Είναι η Fearne Cotton που ζει σαν να περπατά στο κόκκινο χαλί.

Αν η Victoria Beckham είναι η πιο στυλάτη Βρετανίδα και η Alexa Chung αυτή που ορίζει το μέλλον του στυλ στη Γηραιά Αλβιόνα, η Fearne Cotton είναι σίγουρα το κορίτσι που συμπληρώνει την Αγία Τριάδα των μοδάτων γυναικών.

Η παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης και παραγωγός του ραδιοφώνου (είναι γνωστή τοις πάσι για την επιτυχημένη παρουσίαση του ιστορικού show «Top of the Pops» όπως και το γεγονός ότι ανέλαβε το τιμόνι του Chart Show του BBC Radio 1) είναι ένα κορίτσι που στην καθημερινότητα της φροντίζει να ντύνεται σύμφωνα με τους κανόνες του κόκκινου χαλιού. Φορά designer ρούχα ή επιλεκτικά vintage κομμάτια, συνδυάζει τέλεια κάθε λεπτομέρεια και πάντα είναι έτοιμη να φωτογραφηθεί.

Άλλωστε είναι από τις ελάχιστες celebrity που έχουν πάντα ένα paparazzo έξω από το σπίτι της γιατί πάντα τροφή με τις εμφανίσεις σε όλες τις fashion στήλες.

Το λονδρέζικο, hip στυλ είναι girly, rock, chic, hippie, goth, vintage καθώς η Fearne εμπνέεται από τους αγαπημένους της pop culture ήρωες όλων των δεκαετιών και μετατρέπει τις μουσικές της αγάπες και επιρροές σε super stylish εμφανίσεις.