Οι Ελληνίδες που μάλωσαν με το στυλ το 2011

Οι Ελληνίδες που μάλωσαν με το στυλ το 2011

Μετά τη λίστα μας με τις κακοντυμένες international celebrity επανερχόμαστε στο θέμα "στυλ" με τη λίστα μας για τις εγχώριες κυρίες της showbiz.

2011wliani
2001wkarava
2011wroula
2011wikono
2011wkim

Δήμητρα Λιάνη
Πρώτη και καλύτερη (στη λίστα... χειρότερη όμως στυλιστικά) είναι η Δήμητρα Λιάνη. Η κυρία Λιάνη στο βωμό της φράσης «προσωπικό στυλ» έχει θυσιάσει κατ' εξακολούθηση την καλαισθησία. Κάθε εμφάνιση της και ένα case study για ευυπόληπτο fashion school στο μάθημα «Fashion DON'Ts». Δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μία εμφάνιση που να μας άρεσε και να μην μας έκανε να θέλουμε να κάψουμε τα JCDC μας.


Κατερίνα Καραβάτου
Όσο και αν μας αρέσει το υπέροχο, νέο της κούρεμα που κολακεύει τη γλυκιά μανούλα, όσο και να συμπαθούμε την παρουσιάστρια, δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε με πόνο καρδιάς ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι κακοντυμένη. Οι δημόσιες εμφανίσεις της σπάνια είναι στυλάτες και τα look της δεν έχουν σχεδόν ποτέ προσωπικότητα, καθώς χαρακτηρίζονται από αδιάφορα έως μη κολακευτικά.


Ρούλα Κορομηλά
Η άνεση της κυρίας Κορομηλά στο φακό λόγω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο της παρουσίασης της δίνει μία δυναμική εικόνα που αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της, αλλά όχι στο look της. Αλλεπάλληλες ακαλαίσθητες εμφανίσεις on και off camera, η Ρούλα Κορομηλά αντί να εξελίσσεται σε μία chic ενήλικη γυναίκα, κάνει πολλά βήματα πίσω στο στυλ με ατυχείς επιλογές σε ρούχα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της και σίγουρα όχι σε μία καλοντυμένη γυναίκα.


Αθηνά Οικονομάκου
Η όμορφη ηθοποιός προσπαθεί να είναι hip και καλοντυμένη, όταν δεν φορά την περούκα που την έφερε στο προσκήνιο, αλλά δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα και συχνά καταλήγει να κυκλοφορεί με υπερβολικά και ασύνδετα look που έχουν τόση σχέση με την καλαισθησία όση αγάπη υπάρχει μεταξύ του Tom και του Jerry.


Κιμ Κίλιαν
Όσο και να έχουμε αδυναμία στις κοκκινομάλλες, οι στυλιστικές επιλογές της Κιμ Κίλιαν (κάθε layer των οποιών προσθέτει και πέντε χρόνια στην κατά τα άλλα όμορφη κοπέλα) δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο παρά να τη βάλουμε στη λίστα με τις κακοντυμένες Ελληνίδες. Αδιάφορα μανταμέ look που δεν είναι καν σικάτα και μία στυλιστική σύγχυση που ευχόμαστε να αφήσει πίσω της το 2012 χαρακτηρίζουν γενικά το look της.