Οι διάσημες που εντυπωσίασαν στα SAG Awards 2012

Οι διάσημες που εντυπωσίασαν στα SAG Awards 2012

Πέντε κυρίες που κέρδισαν τις υπόλοιπες στα σημεία,  στην απονομή των "Όσκαρ" του σωματείου των ηθοποιών.

spl355281_026

H Μichelle Williams διάλεξε μια κατακόκκινη Valentino τουαλέτα με ασύμμετρο κόψιμο και διαφάνεια, την οποία συνδύασε με ασορτί πέδιλα και ένα εντυπωσιακό chic clutch. Πολύ ωραίο μαλλί και μακιγιάζ δίχως να κραυγάζει προκειμένου να εντυπωσιάσει.

spl355281_054

H Emma Stone έκανε τη διαφορά με το μαύρο Alexander McQueen (εμπνευσμένο και από το swan trend) φόρεμα και τα υπέροχα πέδιλα που τονίζουν το κοριτσίστικο look της. Κοσμήματα και αξεσουάρ χαρίζουν μικρές πινελιές και σπάνε το total black look.

spl355281_029

Η Sofia Vergana έλαμψε μέσα στην φούξια Marchesa τουαλέτα που τόνιζε καταπληκτικά τη σιλουέτα της. Κοσμήματα στις ίδιες αποχρώσεις, εντυπωσιακό clutch και μια παρουσία που στο σύνολό της θυμίζει το παλιό, καλό Hollywood.

spl354394_040

H Jessica Chastain διάλεξε ένα μακρύ Calvin Klein φόρεμα στο υπέροχο χρώμα του μπλε. Λαμπερή μέσα στην απλότητάς της, ανέδειξε το ρούχο με σκουλαρίκια και ένα ρετρό χτένισμα. Η λευκή επιδερμίδα και το κοκκινωπό μαλλί αποθέωσαν το look.

spl355281_036

H Tilda Swinton θεωρείται ήδη ένα fashion icon από τα διεθνή περιοδικά. Στα φετινά SAG awards επέλεξε να εμφανιστεί με ένα ολόλευκο Lanvin φόρεμα με πιέτες λανσάροντας το στυλ της "εναλλακτική Ελληνίδας θεάς". Χτένισμα και makeup σε πλήρη αρμονία.