Chic to Chic

Chic to Chic

Ποιες stars μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας με τις στυλιστικές τους επιλογές την εβδομάδα που τελειώνει;

Η Kate Moss φωτογραφήθηκε από τους paparazzi στο Λονδίνο, φορώντας δερμάτινο jacket με κρόσσια, aviator γυαλιά και ψηλές, δερμάτινες μπότες. Το supermodel μας χάρισε ένα ακόμα streetstyle στο ύφος, ακριβώς, που έκανε την ίδια διάσημη για την αίσθηση του στυλ της, κι εμάς καταπράσινες από τη ζήλια μας.

Με τη φλοράλ φόρμα, το μαύρο μπλέιζερ, τα κοκάλινα, μαύρα γυαλιά και το fedora της στο καπέλο, η Jessica Alba σε μία ακόμα cool εμφάνιση, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα της για καφέ στους δρόμους του ηλιόλουστου Los Angeles.

H Doutzen Kroes, σε event στη Νέα Υόρκη έκλεψε την παράσταση με το fashion forward look της. Ο Άγγελος της Victoria's Secret επέλεξε τυνίκ και παντελόνι σε έντονο μωβ χρώμα της σχεδιάστριας Rachel Roy.

Η Gwen Stefani μας έδειξε τι πάει να πει effortless cool, συνδυάζοντας ριγέ skinny παντελόνι και pied-de-coque σακάκι, την ημέρα του καθολίκού Πάσχα, στο Los Angeles. Το απροσδόκητο look η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια συνδύασε με wedges σε tan χρώμα.

Με ένα χαριτωμένο shift dress της Ann Taylor, σε ροζ χρώμα, έδωσε συνέντευξη η Eva Longoria στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Το φόρεμα ήταν όσο girlie, sexy και επίκαιρο έπρεπε, για να εξασφαλίσει στην Λατίνα ηθοποιό μία θέση στη λίστα με τις καλοντυμένες της εβδομάδας.

Μία loose ζακέτα, λευκό τοπ, skinny jeans, ένα ζευγάρι γκρι μποτάκια από suede και η statement Muse bag του οίκου YSL συνέθεσαν το airport chic στυλ της θεάς Charlize Theron. Chic, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια- όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της.