Chic to Chic

Chic to Chic

Μία ακόμα εβδομάδα τελειώνει, και το Queen σας παρουσιάζει τις διάσημες που ξεχώρισε για τις υπέροχες, in fashion εμφανίσεις τους.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα με τον –επί σειρά ετών- σύντροφό της, Brad Pitt, η Angelina Jolie έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέρ- chic outfit της. Γνωστή οπαδός του μίνιμαλ στυλ, η Jolie φωτογραφήθηκε με στράπλες φόρεμα, σε γκρι απόχρωση, του Michael Kors και nude peep toes του Jimmy Choo.

Η Olivia Palermo απέδειξε, για άλλη μία φορά, πόσο στυλιστικά cool είναι, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Safe, φορώντας φλοράλ σύνολο Zara. Το σύνολο η stylish ηθοποιός συνδύασε με ασημί brogues, μαύρο μπλέιζερ και μεγάλο, κροκό clutch σε tan απόχρωση.

H Βρετανίδα ηθοποιός Emily Blunt έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας The Five- Year Engagement, στη Νέα Υόρκη. Η Blunt επέλεξε cocktail dress από την φθινοπωρινή συλλογή του Jason Wu, και επίκαιρα πράσινο ψηλοτάκουνα.

Στο Press Day για την καλοκαιρινή σεζόν του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC η Nicole Richie εμφανίστηκε με δερμάτινο σύνολο, αποτελούμενο από μαύρο τοπ του προσωπικού της label Winter Kate, και skinny παντελόνι Helmut Lang. Τα κοσμήματα και τα παπούτσια της, ξανά με την υπογραφή της ίδιας, ήταν από τη σειρά House of Harlow.

Η Dakota Fanning, παρά το νεαρό της ηλικίας της μας έχει συνηθίσει σε chic εμφανίσεις και το πάρτι του περιοδικού Vanity Fair για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Tribeca δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η 15χρονη ηθοποιός έλαμψε μέσα στη φούξια δημιουργία του ταλαντούχου Alber Elbaz για τον οίκο Lanvin.

Μπορεί να κλείνει φέτος τα 44, αλλά η Helena Christensen φαίνεται να ξέρει καλά τι σημαίνει girlie. Το supermodel, στο πάρτι του Vanity Fair για το Tribeca Film Festival εμφανίστηκε με λευκό cocktail dress από δαντέλα, της σειράς Marc by Marc Jacobs, και λευκά peep toes με neon, φούξια σόλες.