Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα

Είναι το jacket που θα πρέπει να έρθει οπωσδήποτε μαζί σου στο χωριό.

Η Τζένη Θεωνά πήγε Hollywwod. Το κατάλαβα, το κατάλαβες, το καταλάβαμε όλοι, όπως αστειεύτηκε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μαζί μας όλες τις αγαπημένες της φωτογραφίες από αυτό το φανταστικό και σίγουρα συναρπαστικό ταξίδι. Η Τζένη είχε πολλά χρόνια να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και έτσι αποφάσισαν οι δυο τους να πετάξουν για Αμερική και πιο συγκεκριμένα για Λος Άντζελες και Hollywood. Εξάλλου για έναν άνθρωπο που ανήκει στον κόσμο της υποκριτικής, όπως η Τζένη, αυτό είναι σίγουρα ένα ταξίδι ζωής.

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

https://www.instagram.com/p/C51YlHXvsqW/

Την είδαμε λοιπόν να ποζάρει δίπλα στη Marilyn Monroe, να περιπλανιέται στους καταρράκτες του Νιαγάρα και να εντυπωσιάζει ως άλλη Margot Robbie ντυμένη με ένα υπέροχο ροζ φόρεμα στο iconic look της Barbie. Όλα αυτά καλά και άκρως συναρπαστικά, αλλά όταν πας ταξίδι κάπου, ακόμα και σε μια σύντομη διαδρομή, αυτό που αναζητάς είναι η άνεση και τα σωστά items που θα μπουν στη βαλίτσα σου. Το ίδιο σκεφτόμαστε και εμείς τώρα που πλησιάζουν οι μέρες να κλείσουμε βαλίτσα για το Πάσχα και η Τζένη έχει μερικές ωραίες ιδέες να μας πει.

Το μπεζ άνορακ της Τζένης Θεωνά.

Μπορεί εμείς να μην έχουμε πάει στην Αμερική, αλλά μία εκδρομούλα μέχρι το χωριό μας θα την πάμε μέσα στο Πάσχα. Οπότε έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που θα πρέπει να μπει στη βαλίτσα μας και να έρθει μαζί μας. Ένα ωραίο πανωφόρι που να ταιριάζει με όλα είναι must.

https://www.instagram.com/p/C59WUM9yNee/

H Τζένη πήρε μαζί της στην Αμερική ένα άνορακ, ένα ελαφρύ jacket με ανοιξιάτικο ύφασμα, που συγκρατεί όμως τον αέρα και έχει μικρές, ιδιαίτερες λεπτομέρειες με φερμουάρ και λάστιχα, που δημιουργούν μία πιο athleisure γραμμή. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της ΕΡΤ1 το συνδύασε σε ένα total colored outfit, με μπεζ παντελόνι, πουκάμισο και top και φυσικά ένα ζευγάρι sneakers.

Είναι το τέλειο πανωφόρι για την άνοιξη και το casual chic vibe που θέλεις για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου.

Οδηγός αγοράς: 10 τοπάκια μαρινιέρα που ταιριάζουν στη δική σου άνοιξη

Shop the look: