Michelle Obama: Φορά H&M 35 δολαρίων και εντυπωσιάζει

Michelle Obama: Φορά H&M 35 δολαρίων και εντυπωσιάζει

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να έχεις στυλ.

Η κυρία Obama έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα πως έχει ένα ιδιαίτερο στυλ όσο αφορά στη μόδα, καθώς παρά την, προφανή, οικονομική άνεση που έχει, προτιμά να ντύνεται με ρούχα καταστημάτων μαζικής παραγωγής και χαμηλών τιμών, ή ενίοτε να τα συνδυάζει με επώνυμα αξεσουάρ.

Αυτή της την τάση έδειξε για άλλη μια φορά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όπου ήταν προσκεκλημένη στο «Today Show» του τηλεοπτικού δικτύου NBC. Για την εμφάνισή της αυτή, η Πρώτη Κυρία δεν επέλεξε κάποιον διάσημο σχεδιαστή ή ένα custom made σύνολο, αλλά ένα φόρεμα από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων H&M, αξίας μόλις $35. Καθώς όμως είναι γνωστή και για τις τολμηρές επιλογές της στα χρώματα, η Michelle Obama διάλεξε να συνδυάσει το navy φόρεμα με τα λευκά prints, με ένα ζευγάρι γόβες σε ανοιχτό φλούο κίτρινο χρώμα και με μια πορτοκαλί ζώνη σε στυλ obi.

Για να δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στο σύνολο, ο στυλίστας της κυρίας Obama πρόσθεσε μανίκια στο αρχικά αμάνικο φόρεμα, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην τωρινή collection των H&M, στο ίδιο χρώμα αλλά και σε αποχρώσεις απαλού ροζ.