Rihanna: όταν η Κλεοπάτρα συνάντησε τους Flinstones

Rihanna: όταν η Κλεοπάτρα συνάντησε τους Flinstones

Η διάσημη star σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της.

Η Rihanna δε μας έχει συνηθίσει σε άσχημες εμφανίσεις κι έτσι όταν πρωτοαντικρύσαμε τις εν λόγω φωτογραφίες μείναμε με το στόμα ανοικτό. Η διάσημη star χρησιμοποίησε το όνομά της για φιλανθρωπικό σκοπό συμμετέχοντας στο Robin Hood Foundation gala και κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 57.000.000 δολάρια.

Μέχρι εδώ της βγάζουμε το καπέλο, αλλά γιατί ντύθηκε έτσι; Ως άλλη Κλεοπάτρα βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε το « Where have you been ξεσηκώνοντας πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί για να τη θαυμάσει.
Φορώντας ένα ολόχρυσο κροκό μπούστο και μία animal print φούστα με επιρροές από την εποχή των σπηλαίων, το διάσημο κορίτσι αποθέωσε με αυτή της την εμφάνιση το σχεδιαστικό ντεμπούτο του Jeremy Scott στο χώρο της Couture και παράλληλα το κιτς με όλη του τη σημασία. Φτιαγμένα από χρυσό 24 καρατίων και συνδυασμένα με μία τιάρα που στο κέντρο είχε στολισμένη μία κόμπρα και ένα μακιγιάζ βγαλμένο από καρναβάλι, η ντίβα της pop όχι μόνο δε μας εξέπληξε θετικά, αντίθετα μας τρόμαξε.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναγράψουμε κακό λόγο για τη γκαρνταρόμπα της αγαπημένης μας τραγουδίστριας γι' αυτό θα τη συμβουλεύαμε να επιστρέψει στον Tom Ford και τον Giorgio Armani των οποίων οι δημιουργίες της ταιριάζουν γάντι!