Ήβη Αδάμου: το στυλ του κοριτσιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Ήβη Αδάμου: το στυλ του κοριτσιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Το φρέσκο στυλ της Ήβης και όλα όσα θα δούμε απόψε από το χαμογελαστό κορίτσι.

Απόψε θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον ημιτελικό της Eurovision και Ελλάδα και Κϋπρος διεκδικούν ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision. Τα φώτα στο «Crystal Hall» θα ανάψουν στις 22:00 και οι συμμετέχουσες χώρες θα εμφανιστούν με την παρακάτω σειρά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Η σειρά εμφάνισης κατατάσσει την Ελλάδα στην τρίτη θέση, ενώ η Κύπρος θα εμφανιστεί προς το τέλος, στο νούμερο δώδεκα.

Ποιο όμως είναι το κορίτισι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο; Η δεκαεξάχρονη Ήβη, που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές μας στο X Factor είναι η τυχερή που θα μας τραγουδήσει «La La Love» διεκδικώντας μία θέση στην κορυφή του διαγωνισμού.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε casual στυλ φορώντας τζιν και δερμάτινα παντελόνια με απλά tshirt, αλλά αυτή τη φορά η χαμογελαστή πιτσιρίκα του θεσμού αποφάσισε να μας εκπλήξει ευχάριστα. Τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστεί σήμερα στη σκηνή του «Crystal Hall» θα είναι πιο προκλητικά, σε κοντό μήκος και με κεντημένες πέτρες στο μπούστο. Η χορογραφία είναι αρκετά απαιτητική, ενώ και οι χορεύτριες, θα φορούν εξίσου αποκαλυπτικά ρούχα.

Έχοντας αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές, όλα δείχνουν πως η κυπριακή συμμετοχή είναι ένα από τα φαβορί του ημιτελικού για την μεγάλη βραδιά της 26ης Μαΐου.

Κύπρος, 12 βαθμοί από την Ελλάδα!