Chic to Chic

Chic to Chic

Οι καλοντυμένες της εβδομάδας

Το Queen παρουσιάζει, όπως κάθε Παρασκευή, τις διάσημες που ξεχώρισε για τις εμφανίσεις τους την εβδομάδα που τελειώνει.

Τις επόμενες εβδομάδες, αναμένουμε να δούμε πολλές φορές την Emma Stone, αφού η περιοδεία της ίδιας, και του αγαπημένου και συμπρωταγωνιστή της, Andrew Garfield, για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας Spiderman ξεκίνησε. Πρώτος σταθμός της ήταν η Νότια Κορέα, και συγκεκριμένα η Σεούλ, όπου η ηθοποιός εμφανίστηκε με ριγέ, πράσινο και μπλε τοπ, και pencil skirt με βολάν της συλλογής Burberry Prorsum. Τα κόκκινα παπούτσια της είναι του Brian Atwood.

Αυτό το καλοκαίρι ανήκει, αναμφίβολα, στο Λονδίνο, που θα φιλοξενήσει σε λίγο καιρό τους Ολυμπιακούς, και τα events στην βρετανική πρωτεύουσα είναι πολλά και εντυπωσιακά. Σε ένα από αυτά, τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Bulgari, βρέθηκε η Florence Welch, με bohemian look που παρέπεμπε στα 70's. Το μακρύ, εντυπωσιακό φόρεμά της, από μεταξωτή ζωρζέτα, φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται, αυτές τις μέρες, η Miranda Kerr, την οποία οι paparazzi απαθανάτισαν με ένα υποδειγματικό streetstyle look. Μαύρο, navy blue, skinny παντελόνι, ένα ημιδιαφανές πουκάμισο με star prints του label Equipment, μεγάλη day bag του οίκου Celine με φερμουάρ, nude ψηλοτάκουνα του οίκου Lanvin και μεγάλα, κοκκάλινα cat- eye γυαλιά του οίκου Prada συνδυάστηκαν, προσφέροντας στις απανταχού fashionistas ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το σήριαλ με το οποίο έγινε διάσημη να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες στην Αμερική, αλλά στο Μόντε Κάρλο προφανώς οι Desperate Housewives ακόμα προβάλλονται, και μάλιστα με επιτυχία. Μόνο έτσι εξηγείταιη παρουσία στον εκεί τηλεοπτικό Φεστιβάλ της Eva Longoria, για την προώθηση της σειράς. Η Λατίνα σταρ μας χάρισε μία υποδειγματική, καλοκαιρινή red carpet εμφάνιση με πολύχρωμο φόρεμα με print του label Versus και υπέροχα, ροζ ψηλοτάκουνα του Brian Atwood.

Στο show για την παρουσίαση της Resort συλλογής του οίκου Salvatore Ferragamo, στο Παρίσι, εμφανίστηκε η πανέμορφη, Γαλλίδα ηθοποιός Virginie Ledoyen με φόρεμα -φυσικά- του διάσημου οίκου. Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε μία νεαρή ηθοποιό με δημιουργία του -κάπως συντηρητικού- οίκου, και δεν μας φαίνεται ότι το styling της την μεγαλώνει. Επίσης είναι από τις λίγες φορές που τα λαχούρια δεν μας φαίνονται καθόλου απωθητικά.