Mad VMA 2012: Μάθαμε τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στην απονομή του Φοίβου!

Mad VMA 2012: Μάθαμε τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στην απονομή του Φοίβου!

Η τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση!

O πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας στιχουργός και συνθέτης, ο Φοίβος, βραβεύτηκε στα φετινά Mad Video Music Awards ως ο συνθέτης με τις περισσότερες μεταδόσεις στο airplay του Mad από το 1996, που ξεκίνησε το κανάλι, μέχρι σήμερα. Το βραβείο , Most Played Composer παρουσίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος με το σπιρτόζικο «παιχνίδι» του με το κοινό έκανε όλο το Tae Kwon Do να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα, όπως τα «Όλα Καλά», «Στην Αυλή του Παραδείσου», «Τι Ήμουνα Για Σένα» και «Gucci Φόρεμα» μεταξύ άλλων.

Την απονομή έκανε ο Ηλίας Ψινάκης με την Δέσποινα Βανδή παρουσιάζοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο την μοναδική πορεία του Φοίβου αυτά τα 20 χρόνια. Ο Φοίβος παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και ιδιαίτερα την Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα έδωσε ένα τιμητικό χρυσό στεφάνι , δώρο από τους Jon Bon Jovi, Richie Sambora και Desmond Child, τους οποίους είχε γνωρίσει ο Φοίβος όταν ηχογραφούσαν το «Όλα Καλά» του Σάκη Ρουβά στο Μαϊάμι.

Αυτό όμως που αναρωτιόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι η ταυτότητα του outfit της αγαπημένης μας τραγουδίστριας. Ρωτήσαμε λοιπόν την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την πιο hot celebrity stylist και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Η Δέσποινα, λοιπόν, φόρεσε μία κόκκινη μάξι tutu φούστα από τούλι του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου η οποία συνδυάστηκε με ένα girlie εμπριμέ μαγιώ για τοπ, από το label Emmanuela swimwear (www.emmanuelaswimwear.com). To look ολοκληρώθηκε με biker boots ASH από Ash boutique και Juicy Couture ζώνη. Υποδειγματικό, ξεχωριστό και ενδιαφέρον!