Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί αγαπάμε το στυλ της;

Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί αγαπάμε το στυλ της;

Η παρουσιάστρια ξέρει να υιοθετεί τους κανόνες του στυλ, να φέρνει τις τάσεις στα μέτρα της και να κερδίζει τις εντυπώσεις

Γοητευτική, αυτοσαρκαστική, στυλάτη, με προσωπική ματιά και –ανεξαρτήτως περίστασης- φυσική κομψότητα: αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του στυλ της Μαρίας Μπακοδήμου. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, παρέα με τον αγαπημένο της φίλο Φώτη Σεργουλόπουλο, η παρουσιάστρια δεν χάνει την ευκαιρία να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της, οι οποίες κυμαίνονται από κλασικά κομψές, έως edgy και πρωτότυπες.

Η Μαρία φαίνεται ότι ξέρει καλά τους ενδυματολογικούς κανόνες και τους εφαρμόζει ιδανικά πάνω στον ίδιο της τον εαυτό, είτε στις casual, είτε στις πιο «επίσημες» περιστάσεις. Φροντίζει πάντα, με τα outfits της, να τονίζει τα «δυνατά» της σημεία, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό της. Την βλέπουμε συχνά με total black, chic επιλογές- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φοβάται το χρώμα, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί με εκκεντρικά prints και σχέδια- φτιάχνοντας την διάθεσή μας με τα outfits, αλλά και το τεράστιο χαμόγελό της. Κλασική, ροκ, εκκεντρική, avant garde, ρομαντική, σέξι: όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν το στυλ της Μαρίας, το οποίο μας αρέσει πολύ!