Celine: Η τσάντα έρωτας στα χέρια των celebrities

Celine: Η τσάντα έρωτας στα χέρια των celebrities

Η τσάντα που υπογραμμίζει το στυλ των διασημοτήτων

Το Hollywood εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένο με την Céline luggage tote. Όλες οι stylish παρουσίες την λατρεύουν και το δείχνουν κρατώντας την περήφανα στις εμφανίσεις τους. Από την Reese Witherspoon , μέχρι την Emma Roberts και την Leighton Meester έως τη Miranda Kerr, η πανάκριβη τσάντα μαγνητίζει τα φλας και μετατρέπεται σε ποθητό must have αξεσουάρ για τις απανταχού fashionistas.


Το μοντέλο κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και σε διάφορα μεγέθη, τόσο σε tote στυλ, όσο και με αποσπώμενο λουράκι για να φοριέται χιαστί ή απλά στον ώμο. Υπάρχει σε κλασικό μαύρο χρώμα, σκούρο μπλε, δέρμα πύθωνα, δίχρωμη, off white, σε μίνι έκδοση και άλλες ακόμη διαφοροποιήσεις, προκειμένου να ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα.


Κάθε σεζόν ο πολυτελής οίκος Céline εμπλουτίζει την κολεξιόν του με νέα μοντέλα, πολλά από αυτά περιορισμένης κυκλοφορίας και συλλεκτικά. Σε τιμή από $2,000 και πάνω αποτελεί σίγουρα κλασική επένδυση που πολλές επιθυμούμε αλλά λίγες μπορούν να αποκτήσουν... Το σίγουρο είναι πως σαν στιλιστικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνουν πως μία κλασική tote είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τουλάχιστον μπορούμε να παίρνουμε ιδέες!