Alexa Chung: Ένα ταξίδι στο μοναδικό στυλ του it- girl από τη Μ. Βρετανία

Alexa Chung: Ένα ταξίδι στο μοναδικό στυλ του it- girl από τη Μ. Βρετανία

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Gossip Girl, θυμόμαστε τις εμφανίσεις του μοντέλου και παρουσιάστριας

Από τις εμφανίσεις της στην μικρή οθόνη, μέχρι αυτές στα front rows των μεγαλύτερων fashion shows, το στυλ της Alexa Chung έχει επηρεάσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, και έχει δημιουργήσει σχολή.


Ήταν 16 χρονών όταν, το 1999, την ανακάλυψε η Jane Duval, στο φεστιβάλ του Reading, και την έπεισε να υπογράψει με το πρακτορείο Storm. Ως μοντέλο, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με εταιρείες- κολοσσούς, όπως οι Fanta, Sony Ericsson και Urban Outfitters, αλλά και guest εμφανίσεις σε μουσικά βίντεο κλιπ, για μπάντες και καλλιτέχνες όπως οι The Streets, Westlife και Delta Goodrem. Το 2006, η Chung απέκτησε την δική της, νεανική τηλεοπτική εκπομπή, ονόματι Popworld, στο βρετανικό Channel 4.

Και εάν η εκπομπή, ένα χρόνο αργότερα, «κόπηκε», από το βρετανικό κανάλι, αυτό που έμεινε στις απανταχού fashionistas ήταν το στυλ της Chung, η οποία έγινε, σιγά- σιγά από τις αγαπημένες παρουσίες στο κόκκινο χαλί, με τα σωστά συνδυασμένα, ενδιαφέροντα outfits της, τα οποία, τις περισσότερες φορές, ολοκληρώνοντας με μία Picadilly τσάντα του οίκου Mulberry, σε tan απόχρωση. Η αγάπη της για τον οίκο Mulberry ήταν τόσο μεγάλη, μάλιστα, που, το 2006, η Emma Hill, διευθύντρια του οίκου, δημιούργησε μία τσάντα προς τιμήν της- την γνωστή Alexa.

Το 2010 η Chung στράφηκε και στο fashion design, βάζοντας την υπογραφή της σε μία συλλογή για το brand Madewell, η οποία απαρτιζόταν από ψηλόμεσα σορτς, t- shirts και μεταξωτές μπλούζες, συνδυασμένα με ψηλές κάλτσες και σανδάλια. Από εκείνη την χρονιά, η Alexa Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αρχικά για να παρουσιάσει την εκπομπή , It's On With Alexa Chung, στο μουσικό κανάλι MTV και, από τις αρχές της σεζόν 2012, το Frock Me με τον Henry Holland.

Η Alexa Chung μπορεί, με την ίδια ευκολία που φοράει Chanel και Valentino, να φωτογραφηθεί με Topshop, Acne και H&M, ενώ από τα αγαπημένα της, high street brands, είναι τα Luella. Γιατί κάποιοι άνθρωποι, έχουν έμφυτη την αίσθηση του στυλ.

Διαβάστε ακόμα:

H Alexa Chung στο Gossip Girl
H νέα δουλειά της Alexa Chung