Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα;

Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες stars αυτή την εβδομάδα;

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Kate Moss
Για μία ακόμα φορά το supermodel επέλεξε, για την βόλτα του στο Λονδίνο, total black look. Μαύρο, δερμάτινο παλτό, απλό τοπ και skinny jeans έδειξαν, πολύ πιο ενδιαφέροντα, με τα υπερστυλάτα booties με studs της Isabel Marant.

Kristen Stewart
Εν μέσω φημών για επανασύνδεσή της με τον Robert Pattinson η 22χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε, με πολύ καλή διάθεση, στο show του οίκου Balenciaga στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Εκτός από το μεγάλο χαμόγελό της (πράγμα σπάνιο) η Stewart ξεχώρισε και για το cool outfit της, με printed, ασπρόμαυρο παντελόνι, ,μαύρο τοπ και λεμονί, καπιτονέ, δερμάτινο jacket του παρισινού οίκου.

Kylie Minogue
Η λιλιπούτεια τραγουδίστρια ελάχιστες φορές μας έχει απογοητεύσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, αφού είναι σχεδόν πάντα καλοντυμένη και chic. Η εμφάνισή της, σε βόλτα της στο Λονδίνο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με το μικρό μαύρο φόρεμα των Dolce & Gabbana και τα μαύρα Mary Janes να συνθέτουν ένα κλασικό, κομψό outfit.

Olivia Palermo
Η κοσμική Αμερικανίδα είναι, και αυτή, μία από τις παρουσίες της showbiz που φημίζονται για το καλό τους γούστο. Ακόμα και όταν βγάζει βόλτα τον σκύλο της η Palermo φροντίζει να είναι προσεγμένη. Με skinny, μωβ παντελόνι, oversized σκούρο μπλε cardigan και tan μπαλαρίνες, η έξοδός της στη Νέα Υόρκη ξεχώρισε για το αψεγάδιαστο στυλ της.

Penelope Cruz
Στο San Sebastian Film Festival της πατρίδας της εμφανίστηκε η αγαπημένη Ισπανίδα ηθοποιός με σύνολο που ξεχώρισε για την απλότητα και το στυλ του. Το πλεκτό cardigan με ασπρόμαυρο μοτίβο φέρει την υπογραφή της L'Wren Scott, που είναι και μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες της ηθοποιού. Την ζακέτα η Cruz συνδύασε με cropped, μαύρο παντελόνι και κλασικές, μαύρες γόβες του οίκου Ferragamo.

Διαβάστε ακόμα:

Οι celebrities κρατούν Valentino!
Οι... αντρικές red carpet εμφανίσεις των Emmy Awards
Emmy Awards 2012: Στα χρώματα της ίριδας