Diane Kruger με ένα cropped top που μας δίχασε

Diane Kruger με ένα cropped top που μας δίχασε

Στην τελευταία της εμφάνιση η Diane Kruger μας μπέρδεψε.

Η ηθοποιός Diane Kruger επέστρεψε στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί χθες που παρευρέθηκε στο πάρτι των The Hollywood Foreign Press Association και InStyle Miss Golden Globe 2013 που έλαβε χώρα στο εστιατόριο Cecconi's στην California.

Για αυτήν της την εμφάνιση η καλλονή Diane Kruger επέλεξε ένα look από την ανοιξιάτικη 2013 συλλογή του οίκου Rochas που αποτελείτο από ένα cropped top με λευκά κουμπιά και μια φούστα με όγκο και μια λεπτή λευκή ζώνη σε συνδυασμό με Chanel ασπρόμαυρα μποτάκια.

Εν γένει δεν μας άρεσε καθόλου αυτό το σύνολο στην πασαρέλα όταν πρωτοείδαμε τη συλλογή, όμως, η Diane καταφέρνει με κάποιο τρόπο να το αναδείξει, αλλά και πάλι έχουμε τις ενστάσεις μας. Νομίζουμε πως παραμοιάζει εφηβικό το cropped top για την Γερμανίδα καλλονή και γενικά προτιμούμε τις εμφανίσεις της όπου δείχνει λιγότερο σάρκα από το καλογυμνασμένο της κορμί. Πάντως η επιλογή παπουτσιών είναι άψογη και για αυτό η εμφάνισή της μπορεί να μην είναι στις καλοντυμένες της εβδομάδας δεν είναι όμως και στις κακοντυμένες.

Διαβάστε επίσης:

Diane Kruger: για άλλη μια φορά εντυπωσιακή με Valentino

H Diane Kruger επιστρέφει στις καλοντυμένες εμφανίσεις της

Diane Kruger: H βασίλισσα του red carpet. Δείτε τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της!