O Βασίλης Μπουλούμπασης μας αποκαλύπτει τα μυστικά του χτεσινού χτενίσματος της Ζέτας!

O Βασίλης Μπουλούμπασης μας αποκαλύπτει τα μυστικά του χτεσινού χτενίσματος της Ζέτας!

Ένα ελεύθερο, αέρινο look που την απογείωσε

Το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια, μας μετέφερε στο Old Hollywood, όπως το επιμελήθηκε ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος θέλησε για εχτές το βράδυ να δώσει έμφαση στην ελεύθερη κίνηση των μαλλιών της παρουσιάστριας και στον πλούσιο όγκο τους.

14902_396793660413618_956220790_n

Πώς κατεφέρνουμε αυτό το look; Αφού έχουμε περιποιηθεί τα μαλλιά προκειμένου να αντέξουν το πιστολάκι και να δείχνουν λαμπερά με τα κατάλληλα προïόντα, προχωράμε στεγνώνοντας τα μαλλιά με μία στρογγυλή βούρτσα κατά προτίμηση από φυσική τρίχα δίνοντας έμφαση στον όγκο, με κυκλικές κινήσεις από τις ρίζες προς τις άκρες. Το αποτέλεσμα έτσι δεν είναι στημένο, αλλά πιο ανάλαφρο, απαλλαγμένο από φριζαρίσματα, με έξτρα λάμψη και όγκο. Ύστερα με μία χαμηλή χωρίστρα στη μέση χωρίζονται τα μαλλιά σε φαρδιές τούφες και με ένα σίδερο μπορούμε να δώσουμε ελαφρούς κυμματισμούς.

Χτενίζοντας κατόπιν με απαλή βούρτσα, οι μπούκλες ανοίγουν σε ένα φυσικό, μοιραίο δε- Hollywood-ιανό στυλ με σημερινό χαρακτήρα. Μπορούμε να περάσουμε τις άκρες με κάποιο προïόν για το φριζάρισμα τιθασεύοντας τις τρίχες που ενδεχομένως πετάνε, χωρίς όμως να επιμείνουμε ώστε να έχουμε αυτό το απίστευτα λαμπερό, απαλό και μεταξένιο φινίρισμα που έδωσε ο Βασίλης στη Ζέτα.

Ένα υπέροχο look που αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά της γυναίκας!

Διαβάστε ακόμη:

O Γιώργος Σεγδρεδάκης αναλύει την black&white chic εμφάνιση της Ζέτας