Cropped top: Rihanna, Miley Cyrus και Diane Kruger, σας μαθαίνουν πώς να το φοράτε σωστά

Cropped top: Rihanna, Miley Cyrus και Diane Kruger, σας μαθαίνουν πώς να το φοράτε σωστά

Γιατί καλοκαιράκι και cropped tops πάνε μαζί!

Ο καιρός δειλά-δειλά βελτιώνεται. Ο ήλιος έκανε δυναμικό comeback και το καλοκαιράκι που όλοι αγαπάμε, απέχει μόλις 2 μήνες. Ήρθε η ώρα να ανανεωθούμε, να πετάξουμε από πάνω μας τα βαριά ρούχα και να νιώσουμε επιτέλους αυτή την απίστευτη αίσθηση ανεμελιάς και ελευθερίας.


Τα cropped tops είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυάζονται εύκολα και είναι cool. Φυσικά μην ξεχνάτε κορίτσια το βασικότερο. Για να τα φορέσετε θα πρέπει να έχετε όμορφη κοιλίτσα. Δε μίλησε κανείς ότι θα πρέπει να είσαστε φέτες, αλλά ΟΚ, αν η κοιλιά σας δεν είναι το ατού σας, μην τα επιλέξετε. Αν πάλι είναι, τότε αυτό το κομμάτι θα γίνει το αγαπημένο σας. Είναι sexy! Κάτι ξέρουν και οι Rihanna, Miley Cyrus και Diane Kruger που το λατρεύουν.


Μπορείτε να το επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πρωί συνδυάστε το με μια μακριά boho φούστα, με ένα τζιν σορτς ή με ένα ασπρόμαυρο ριγέ παντελόνι. Το βράδυ επιλέξτε ένα ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή μια κολλητή pencil φούστα.


Δείτε όλους τους εκρηκτικούς συνδυασμούς των τριών fashion icon στην παραπάνω gallery και κλέψτε ιδέες. Εμείς τα λατρεύουμε. Εσείς θα τα τολμήσετε;

Διαβάστε ακόμα

Δέσποινα Βανδή: Τα 5+1 outfits της που πρέπει να αντιγράψετε τώρα!

Aσπρόμαυρο ριγέ παντελόνι: Οι star σας διδάσκουν πώς να συνδυάσετε το πιο hot trend της σεζόν

Isabel Marant: Με αυτά τα sneakers έχουν παθιαστεί όλες οι celebrities