Model Street Style: κομψότητα σε μαύρο και κόκκινο στο Παρίσι

Model Street Style: κομψότητα σε μαύρο και κόκκινο στο Παρίσι

Κατά τη διάρκεια της παρισινής εβδομάδας μόδας η αγαπημένη μας Βελγίδα Hanne κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις με το στυλ της.

 

Η εικοσιτετράχρονη Hanne Gaby Odiele δεν είναι άγνωστη σε όσους παρακολουθούν τη μόδα φανατικά και ιδίως σε εκείνους που λατρεύουν το στυλ των μοντέλων. Η Hanne δεν είναι άλλο ένα καλοντυμένο μοντέλο που λόγω των αναλογιών του μπορεί και αναδεικνύει τα ρούχα που φορά, είναι ένα κορίτσι με μοναδικό στυλ που φορά μάσκα σκι ή ολόχρυσες πλατφόρμες και βλέποντάς τη θες και εσύ αμέσως να πας να την αντιγράψεις.

Το μοντέλο, λοιπόν, από το Βέλγιο που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του ροκ φεστιβάλ Novarock στην Αυστρία μερικά χρόνια πριν, εντοπίστηκε στο Παρίσι στο διάλλειμα ανάμεσα στα shows κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής με ένα υπέροχο αυθεντικό look. Συνδύασε ένα μαύρο φαρδύ t-shirt με μια κόκκινη φούστα, μια μαύρη clutch τσάντα και μπλε-μαύρα μποτάκια. Μακιγιάζ με έμφαση στα σκούρα μάτια και ένα χαλαρό χτένισμα συμπλήρωσαν ένα κομψό look που παίζει με τις αναλογίες και τους όγκους μοναδικά.

Διαβάστε επίσης:

Joan Smalls: το cropped top στα καλύτερά του

Rihanna: σχεδόν γυμνή αλλά κομψή στην πρώτη σειρά του Chanel fashion show