Οι κυρίες της Wonder Woman φόρεσαν τα καλά τους. Ή όχι;

Οι κυρίες της Wonder Woman φόρεσαν τα καλά τους. Ή όχι;

Πως εμφανιστήκαν χτες οι κυρίες της showbiz στην εκδήλωση για την νέα σειρά της Mac.

Παραδέξου το, λατρεύεις τα καλλυντικά και έχεις άπειρα νεσεσέρ γεμάτα κραγιόν, μολύβια ματιών και κονσίλερ. Ακόμα και αν είναι μισοτελειωμένα εκεί τα κρατάς και τα προσέχεις. Και επειδή και οι εγχώριες stars και αυτές κορίτσια είναι, δεν θα μπορούσαν να μην παραβρεθούν στην εκδήλωση για την νέα σειρά καλλυντικών της Mac.

Μαρία Μπεκατώρου: Casual chic

IMG_2801

Απλή και casual εμφανίστηκε χτες, με ένα skinny τζιν και ένα κοντό μαντό παλτό. Μας αρέσει που κρατήθηκε στις αποχρώσεις του γκρι και έδωσε έμφαση στην χρωματιστή τσάντα που κρατούσε.

Κατερίνα Καινούριου: Ψηλές μπότες

IMG_2794

Άλλη μία δεσποινίς που κινήθηκε σε μονόχρωμους γκρι τόνους. Απλό στυλ όπως αρμόζει στην περίσταση, oversized τσάντα που είναι τόσο it και μπότα μέχρι το γόνατο για να δείχνει πιο σέξι. Μας άρεσαν πολύ τα smokey eyes και τα πιασμένα μαλλιά που της πήγαιναν πολύ.

Μαρία Ένεζλη: Γούνα στη μπότα

IMG_2809

Απόλυτα χειμωνιάτικο look έχει επιλέξει η παρουσιάστρια, με στρατιωτικό σακάκι και γεμάτες γούνα μπότες. Θα την προτιμούσαμε να μας δείξει το φλοράλ πουκάμισο που φοράει από μέσα και ένα ζευγάρι trainers που θα ταίριαζε πιο πολύ με το boyfriend παντελόνι της.