Kourtney Kardashian: Μια εμφάνιση αποτυχία που δεν πρέπει ποτέ να αντιγράψετε

Kourtney Kardashian: Μια εμφάνιση αποτυχία που δεν πρέπει ποτέ να αντιγράψετε

Παράδειγμα προς αποφυγήν και οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν!

Κοurtney Kardashian. Και μόνο που ονομάζεται Kardashian αρκεί για να... συζητιέται καθημερινά. Τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τα media με το test πατρότητας που έκανε στο παιδί της, το οποίο ευτυχώς για εκείνη είναι του Scott Disick . Και αφού, λοιπόν λύσαμε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, πάμε στο στυλ της. Η πρόσφατη εμφάνισή της με την αδερφή της Khloé είναι απογοητευτική.

Η όμορφη Kourtney επέλεξε ένα λευκό φαρδύ πουκάμισο (μέχρι εδώ όλα καλά), το οποίο το συνδύασε με μια ανοιχτόχρωμη ripped τζιν βερμούδα, η οποία μόλις είχε βγει από τη χλωρίνη. Το μέγα σφάλμα έγινε με την επιλογή υποδήματος. Πού πας καλή μου με αυτά τα gladiator high heels; Πρώτον είσαι 1,52cm και το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να χαθείς μέσα σε αυτά τα ψηλοτάκουνα και το έκανες. Δεύτερον, άντε και τα επιλέγεις, πας και τα συνδυάζεις με μακριά βερμούδα μέχρι το γόνατο; Η εμφάνιση είναι απλά NOT.

Τα συγκεκριμένα gladiator θα ήταν τέλεια πάνω στη Miley Cyrus, που είναι και το στυλ της αυτό και όχι σε εσένα φίλτατη Kourtney. Επέστρεψε στις κλασικές γόβες σου επειγόντως. Όσο για την αδερφή της, ε, δεν την λες και αυτή καλόγουστη! Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνονται οι διάσημες αδερφές;