5 αγαπημένες καλλονές έκαναν τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

5 αγαπημένες καλλονές έκαναν τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Οι πιο chic εμφανίσεις της διεθνούς showbiz

Πέντε αγαπημένες, πανέμορφες stars πρωταγωνιστούν στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας. Ποιες είναι;

Alexa Chung
Η Βρετανίδα tv persona εμφανίστησε σε gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης, με tweed φόρεμα του οίκου Chanel.

Jessica Biel
Στο ίδιο event, τιμώμενο πρόσωπο του οποίου ήταν η Tilda Swinton, εμφανίστηκε και η Jessica Biel, με λευκό, βραδινό φόρεμα του οίκου Chanel και ψηλοτάκουνα, σε μεταλλική απόχρωση, με την υπογραφή του Christian Louboutin.

Jennifer Garner
Σε event του οίκου Max Mara, του οποίου είναι και το πρόσωπο, στο Τόκιο, εμφανίστηκε η όμορφη ηθοποιός με λευκό, βραδινό φόρεμα από κρεπ, Max Mara , και μαύρα peep toes Christian Louboutin.

Jessica Chastain
Στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα σε event προς τιμήν του Karl Lagerfeld εμφανίστηκε η ταλαντούχα κοκκινομάλλα με ασπρόμαυρο φόρεμα από tweed από την couture συλλογή του οίκου Chanel.

Gisele Bündchen
Το supermodel μας χάρισε σίγουρα την πιο σέξι εμφάνιση της εβδομάδας, στα βραβεία του περιοδικού WSJ με μπλε φόρεμα με παγιέτες, με την υπογραφή Atelier Versace.

Διαβάστε ακόμα:
Taylor Swift at CMA Awards 13: Εκθαμβωτική μέσα στην κατακόκκινη Elie Saab τουαλέτα της
Evan Rachel Wood & Amy Adams: θριάμβευσαν με Gucci
Naomi Watts: Με ρετρό - glamorous αέρα στο κόκκινο χαλί